ΒΑΣΗΣ HF/VHF/UHF

Κατασκευαστές

  • MARINE ANTENNAS

  • DB-10

  • DEKTES & SCANNERS

  • CRT ELECTRO

  • FALKOS HB-250B

  • ΚΕΡΑΙΕΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ COMET

  • Diamond Antenna

  • MOTOROLA

    MOTOROLA
  • DX PRO

Icom IC-7760 All Mode HF/6m SDR

HFB039

Νέο προϊόν

ICOM

--NEO ΠΡΟΪΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ-- Ότι πιο φρέσκο και πρωτοποριακό έχει να επιδείξει η καταξιωμένη τεχνολογία SDR σε συνδυασμό με την υπογραφή της ICOM Japan. Ένας πομποδέκτης HF/50MHz βάσης 200W, που σίγουρα θα καταπλήξει !

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

0,00 €

More info

--NEO ΠΡΟΪΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ-- 

Ότι πιο φρέσκο και πρωτοποριακό έχει να επιδείξει η καταξιωμένη τεχνολογία SDR σε συνδυασμό με την υπογραφή της ICOM Japan. Ένας πομποδέκτης HF/50MHz βάσης 200W, που σίγουρα θα καταπλήξει !

Τεχνική περιγραφή IC-7760

Ο Icom IC-7760 είναι ένας πομποδέκτης τελευταίας τεχνολογίας που εντυπωσιάζει με τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης. Η συσκευή χρησιμοποιεί μια ξεχωριστή διαμόρφωση της μονάδας ελέγχου και του τμήματος RF (που περιέχει τον πομποδέκτη ), τα οποία συνδέονται μέσω ενός τυπικού καλωδίου LAN. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει την ευέλικτη εγκατάσταση, καθώς ο πίνακας ελέγχου μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο σπίτι, εφόσον υπάρχει σύνδεση LAN. Το τμήμα RF μπορεί να εγκατασταθεί σε ξεχωριστό περιβάλλον, όπως ράφι ή κοντά στη σύνδεση της κεραίας. Αυτό μειώνει τις παρεμβολές από το θόρυβο του ανεμιστήρα και εξασφαλίζει πιο αποτελεσματική απαγωγή θερμότητας.

 Ο πίνακας ελέγχου του IC-7760 είναι εξοπλισμένος με δύο οθόνες αφής: μια κύρια οθόνη 7 ιντσών (800 × 480 pixel, WVGA) και μια υπο-οθόνη 2,4 ιντσών (320 × 240 pixel). Και οι δύο οθόνες είναι ευαίσθητες στην αφή και προσφέρουν διαισθητικό έλεγχο και απεικόνιση των λειτουργικών συχνοτήτων, των εύρους φάσματος, των μετρητών S και των μηνυμάτων αποκωδικοποίησης RTTY/PSK31/63. Η υπο-οθόνη εμφανίζει πρόσθετες πληροφορίες, όπως ρυθμίσεις φίλτρων και καταχωρητές στοίβαξης ζωνών για βελτιωμένη ορατότητα και λειτουργικότητα.

 Το IC-7760 διαθέτει διπλούς, ανεξάρτητους δέκτες για MAIN και SUB band, παρέχοντας απόδοση ταυτόχρονης λήψης δύο σημάτων σε διαφορετικές μπάντες και λειτουργίες. Τα πεδία διπλού φάσματος επιτρέπουν την ταυτόχρονη εμφάνιση των ΚΥΡΙΩΝ και ΥΠΟΖΩΝΩΝ και βελτιώνουν σημαντικά την παρακολούθηση των συνθηκών της ζώνης. Το σύστημα άμεσης δειγματοληψίας RF μετατρέπει τα σήματα RF απευθείας σε ψηφιακά σήματα, τα οποία στη συνέχεια επεξεργάζονται από μια FPGA (Field Programmable Gate Array), μειώνοντας την παραμόρφωση που μπορεί να συμβεί στην επεξεργασία αναλογικού σήματος.

    

 Για βέλτιστη επεξεργασία σήματος, το IC-7760 είναι εξοπλισμένο με ψηφιακό προεπιλογέα (DIGI-SEL), ο οποίος καταστέλλει αποτελεσματικά τα σήματα παρεμβολής εκτός της ζώνης και έτσι αποτρέπει την υπερδιαμόρφωση. Σε συνδυασμό με τον προενισχυτή, ο πομποδέκτης χρησιμοποιεί ολόκληρο το δυναμικό εύρος του μετατροπέα A/D για να εξασφαλίσει βελτιωμένη ευαισθησία και ποιότητα σήματος. 

Με μέγιστη ισχύ εκπομπής 200 W και κύκλο λειτουργίας 100%, το IC-7760 είναι επίσης ιδανικό για απαιτητικούς τρόπους λειτουργίας όπως το FT8. Η χρήση της τεχνολογίας Digital Pre-Distortion (DPD) αντισταθμίζει τη μη γραμμική παραμόρφωση στον ενισχυτή ισχύος, διασφαλίζοντας καθαρή και αποτελεσματική μετάδοση σήματος.

 ο Icom IC-7760 είναι ιδανικό για απαιτητικούς ραδιοερασιτέχνες που αναζητούν ευελιξία, απόδοση και ευκολία χρήσης στο σταθμό τους. Η ξεχωριστή διαμόρφωση της μονάδας ελέγχου και του τμήματος RF επιτρέπει στο χρήστη να τοποθετεί άνετα τη μονάδα ελέγχου σε διαφορετικές θέσεις γύρω από το σπίτι. Η σύνδεση μέσω οικιακού δικτύου επιτρέπει ευέλικτο τηλεχειριστήριο, έτσι ώστε ο πομποδέκτης να μπορεί να λειτουργήσει από οποιοδήποτε δωμάτιο όπου υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση LAN. 

Οι διπλοί δέκτες και τα πεδία φάσματος του IC-7760 επιτρέπουν την ταυτόχρονη παρακολούθηση και ανάλυση δύο διαφορετικών ζωνών, καθιστώντας το ιδανικό για αγωνιζόμενους και DXers που πρέπει να αντιδράσουν γρήγορα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της ζώνης. Η ενσωματωμένη λειτουργία εμβέλειας ήχου επιτρέπει την οπτικοποίηση και προσαρμογή των στοιχείων συχνότητας των λαμβανόμενων και μεταδιδόμενων σημάτων, καθιστώντας ευκολότερο τον ακριβή συντονισμό των χαρακτηριστικών του σήματος.

 Επιπλέον, το IC-7760 προσφέρει πολλές λειτουργίες που διευκολύνουν τη λειτουργία και κάνουν κάθε QSO εμπειρία. Αυτές περιλαμβάνουν μια υποδοχή κάρτας SD για αποθήκευση εγγραφών φωνής, διαμορφώσεις χρήστη και ενημερώσεις υλικολογισμικού, καθώς και την επιλογή τηλεχειρισμού μέσω του ξεχωριστά διαθέσιμου λογισμικού RS-BA1. Ένας ενσωματωμένος αυτόματος δέκτης κεραίας επιτρέπει γρήγορες και ακριβείς αλλαγές ζώνης, ενώ η προαιρετική μονάδα ελέγχου RC-28 παρέχει ευέλικτο έλεγχο της λειτουργίας συντονισμού SUB band.

 Με αυτά τα εκτεταμένα χαρακτηριστικά και την τεχνολογία αιχμής, το Icom IC-7760 είναι μια πρώτης τάξεως επιλογή για ραδιοερασιτέχνες που θέλουν να εκτελούν τοπικές και απομακρυσμένες λειτουργίες αποτελεσματικά και αξιόπιστα.

 

.

11 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook