HF Κεραίες 50 και 70MHz

Κατασκευαστές

  • MARINE ANTENNAS

  • DB-10

  • DEKTES & SCANNERS

  • CRT ELECTRO

  • FALKOS HB-250B

  • ΚΕΡΑΙΕΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ COMET

  • Diamond Antenna

  • MOTOROLA

    MOTOROLA
  • DX PRO

GRAZIOLI FE6V 6m 50MHz

AN50025

Νέο προϊόν

GRAZIOLI Antenne

Η Grazioli Αntenne Italy φημίζεται για την ιδιαίτερα στιβαρή, αποδοτική και ποιοτική κατασκευή των κεραιών της. Το μοντέλο FE6V 50MHz  είναι ένα κλασικό παράδειγμα μιας τέτοιας κατασκευής. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

199,00 €

More info

Η Grazioli Αntenne Italy φημίζεται για την ιδιαίτερα στιβαρή, αποδοτική και ποιοτική κατασκευή των κεραιών της. Το μοντέλο FE6V 50MHz  είναι ένα κλασικό παράδειγμα μιας τέτοιας κατασκευής. 

Η Grazioli FE6V είναι μια κεραία 5/8 λ για την μπάντα των 50MHz. 

Εξαιρετικά στιβαρή κεραία υψηλής απόδοσης με χαμηλή γωνία ακτινοβολίας, που μπορεί να αντέξει εξαιρετικά υψηλή ισχύ 2KW συνεχώς σε οποιοδήποτε τρόπο διαμόρφωσης.

Η Grazioli FE6V διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν κορυφαία επιλογή στις κάθετες - omnidirectional κεραίες 50MHz και συγκεντρώνει τεχνογνωσία και εμπειρία πολλών ετών της Ιταλικής Grazioli Antenne.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 

Για τους σωλήνες αλουμινίου χρησιμοποιεί το καλύτερο κράμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των κεραιών το κράμα AW6063-T66 από αλουμίνιο, μαγνήσιο και πυρίτιο σκληρυμένο στην κατάσταση T-66 που δίνει στο μαστίγιο εξαιρετική αντίσταση και αντοχή.
Οι σωλήνες της είναι εξαιρετικά ακριβείς και στις δύο διαμέτρους, αλλά και στο πάχος του τοιχώματος, επιτρέποντας ακριβή σύζευξη και με λιγότερο «παιχνίδι» μεταξύ των σωλήνων.
Το "Ground Plane" αποτελείται από 4 στιβαρά ακτινικά (radials) μήκους 1.4m, "Full-Quarter Wave" κατασκευασμένα σε δύο τηλεσκοπικά τμήματα με στερέωση με σφιγκτήρα, με διάμετρο και πάχος τοιχώματος 13 × 1,25 mm, τα οποία είναι σταθερά στην πλάκα στήριξης μέσω δύο U-Bolt και αυτοασφαλιζόμενων παξιμαδιών Stainless Steel.
Στην περιοχή στερέωσης παρέχονται 4 ενισχύσεις από fiberglass που ενισχύουν τους αρμούς και αποφεύγουν τη σύνθλιψη των σωλήνων.

Το πηνίο προσαρμογής είναι αιωρούμενο στον αέρα χωρίς μεταλλικούς πυρήνες, με στροφές σε μεγάλη απόσταση που επιτυγχάνουν μία από τις υψηλότερες τιμές Q τεχνικά δυνατές. Αυτό εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση και ικανότητα αντοχής σε υψηλά επίπεδα ισχύος RF.
Επιπλέον, το πηνίο είναι απευθείας γειωμένο DC Ground για να διασφαλιστεί ότι οι ατμοσφαιρικές διαταραχές και ο θόρυβος του περιβάλλοντος μειώνονται σημαντικά.

Η υποδοχή UHF (PL259) δεν είναι εμπορική υποδοχή τύπου SO-239 όπως χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κατασκευαστές. Ο σύνδεσμος σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε απευθείας από εμάς, έχει πραγματική σύνθετη αντίσταση 50 Ohms και μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 500 MHz. Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας αξιόπιστος σύνδεσμος ικανός να αντέχει 5kW CW συνεχές στα 30 MHz.

Το μονωτικό μέρος είναι κατασκευασμένο από PTFE (TEFLON) το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα μονωτικά υλικά λόγω της εξαιρετικής ηλεκτρικής (χαμηλής διηλεκτρικής σταθεράς και μειωμένου συντελεστή απώλειας) και θερμικού (θερμοκρασία λειτουργίας από -100 ° έως + 260 °) και προστατεύεται από ειδική ελαστομερή κουκούλα που αποτρέπει τη διείσδυση νερού και υγρασία. 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ

Ηλεκτρικά ΔεδομέναΜηχανικά Δεδομένα
Τύπος κεραίας5/8 λ 50MHz GP με τέσσερις πλήρεις ακτίνες κύματος ¼λΥλικάΣωλήνας σκληρής έλξης από κράμα αλουμινίου AW6063-T66, Fiberglass, Brass, PTFE. Όλο το υλικό είναι κατασκευασμένο από SS AISI-304 και 316
Εύρος συχνοτήτωνΣυντονίζεται από 50 έως 54 MHz (με Γράφημα)Επιφάνεια ανέμου0,16μ 
Αντίσταση50Ω ΑστάθμισηΦορτίο ανέμου @ 130 Km/h15,6 κιλά 
Τύπος ακτινοβολίαςΠανκατευθυντικόΕπιβίωση ανέμου (χωρίς πάγο)150 χλμ/ώρα
ΠόλωσηΓραμμική – ΚάθετηΎψος κεραίας4,17ma 50MHz
Κέρδος1,5dBd – 3,65dBiΜήκος ακτίνων1,4 m (κύμα ολόκληρου τετάρτου)
Εύρος ζώνης @SWR 2:1≥ 3,1 MHz @ 50 MHzΣτήριγμα ιστού τοποθέτησηςø 40-54 χλστ
SWR @resonance≤1,2:1 @ υποδοχή κεραίαςΒάρος κεραίας3,34 κιλά
Μέγιστη. Δύναμη εισαγωγής2000 Watts συνεχής σε όλη τη λειτουργίαΔιαστάσεις συσκευασίας14x14x145 εκ
Σύστημα τροφοδοσίαςΠηνίο ταιριάσματος με περιέλιξη αέρα με υψηλό «Q», DC-GroundΒάρος σε συσκευασία4,6 κιλά
Υποδοχή εισόδουSO239 Teflon PTFE 50Ω UHF, επιχρυσωμένος πείρος

11 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook