ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΩΝ

Κατασκευαστές

  • MARINE ANTENNAS

  • DB-10

  • DEKTES & SCANNERS

  • CB-514

  • FALKOS HB-250B

  • ΚΕΡΑΙΕΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ COMET

  • Diamond Antenna

  • MOTOROLA

    MOTOROLA
  • DX PRO

BLF-35MS ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 35A Μ/Σ

PS068

Νέο προϊόν

BLF-35MS το "βαρύ πυροβολικό" της σειράς παραδοσιακών τροφοδοτικών BLF. Τροφοδοτικό με μετασχηματιστή, εξαιρετικής ποιότητας, ρυθμιζόμενης τάσης (3.8-13.8V) με έξοδο ρεύματος: 35 A (100% duty cycle) 40A+ peak. Για τους λάτρεις της παλιάς καλής αναλογικής εποχής, χειροποίητα τροφοδοτικά μετασχηματιστού.

Περισσότερες λεπτομέρειες

369,00 €

More info

 BLF-35MS Τροφοδοτικό εξαιρετικής ποιότητας ρυθμιζόμενης τάσης (3.8-13.8V) με έξοδο ρεύματος: 35 A (100% duty cycle)

Για τους λάτρεις της παλιάς καλής αναλογικής εποχής, η σειρά χειροποίητων τροφοδοτικών "BLF με μετασχηματιστή, είναι Ελληνικής κατασκευής, με αρίστης ποιότητας υλικά, προστατευμένα 100% από RF και RFI. Είναι ιδανικά για την παροχή ισχύος στον πολύτιμο εξοπλισμό σας, σωστά και απολύτως αξιόπιστα.

Διαθέτουν δύο ευδιάκριτα όργανα μετρήσεως τάσεως και ρεύματος, μετασχηματιστή τύπου "πλαισίου" ή “Toroid” αναλόγως του μοντέλου, κύκλωμα σταθεροποίησης και εξομάλυνσης τάσης υψηλών προδιαγραφών, κύκλωμα προστασίας βραχυκυκλώματος και αθόρυβη λειτουργία χωρίς παρεμβολές.

Το BLF-35MS είναι το "βαρύ πυροβολικό" της σειράς των παραδοσιακών τροφοδοτικών "BLF".  Διαθέτει ισχυρή και μεγάλη ψύκτρα κατάλληλη για συνεχή λειτουργία στη μέγιστη παροχή ρεύματος και προστασία υπερφόρτωσης και υπερθέρμανσης.

Με σύστημα ψύξης τριών ανεμιστήρων (2 εξωτερικά στην οπίσθια ψύκτρα και 1 εσωτερικά του τροφοδοτικού), που λειτουργούν αυτόματα με θερμοστάτη, αλλά και χειροκίνητα και διαθέτουν ρύθμιση στροφών για αθόρυβη λειτουργία. Είναι ειδικά κατασκευασμένο για να μην επηρεάζεται από RF. 

Είναι ιδανικό για παροχή ισχύος σε πομποδέκτες 200W++ όπως πομποδέκτες βραχέων HF, VHF/UHF ή CB radio καθώς και ενισχυτών.

Τα τροφοδοτικά “BLF” διαθέτουν εγγύηση σωστής λειτουργίας και service κατασκευαστή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά BLF-35MS

Τάση εξόδου: (3.8-13.8VDC).

Έξοδος ρεύματος: 35 A (100% duty cycle) 40 A+ peak

Διαστάσεις: Π 292 Χ Υ 130 X Β 330 mm

Βάρος: 12 κιλά με μετασχηματιστή.

Βάρος: 9 κιλά με τοροειδή μετασχηματιστή.

23 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Follow us on Facebook