td 14ss30d

Hoxin TD-14SS30D

Τροφοδοτικό 30A πολύ υψηλής απόδοσης με ψηφιακή ένδειξη, μεταγωγικής τροφοδοσίας και τάση εξόδου (DC): 13.8V. Ρυθμιζόμενη τάση μεταξύ 9,0 και 15,0 V.

€89.00

power suply 30 ii

MAAS POWER SUPPLY 30-35 A

Δυνατό σε ρεύμα τροφοδοτικό και ελαφρύ σε βάρος, με ρυθμιζόμενη τάση από 9 έως 15 Volt η σταθερή 13.8Vcc και μέγιστο ρεύμα τα 35A.

€99.00

Diamond Antenna NR 770RSPDiamond Antenna NR-770HSP

Υψηλών προδιαγραφών mobile κεραία με κάλυψη συχνοτήτων στους 144 και 430MHz. Ύψος 1 μέτρο. Ικανοποιητική ευκαμψία στην περίπτωση που δεχτεί πίεση

€39.00

 MOBILE HF SSBDiamond Antenna HF-40FXW
 
EA270ZB13EAntenna 5+8 EL
Multi-band κεραία και για
τις δυο ζώνες VHF/UHF.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί
για FM, αλλά και SSB/ CW,
με τοποθέτηση κάθετα η
οριζόντια αντίστοιχα.
€109.00
 Hoxin MB-1470
Lafayette MB-1470
Μαγνητική βάση για κεραία
αυτοκινήτου με συνδετήρα
SO-239 και διάμετρο 147 mm
Διαθέτει ομοαξονικό καλώδιο
RG-58/U χαμηλών απωλειών
που καταλήγει σε βύσμα PL-259.
€25.00 
Ultraflex 7 5517499a9f229
Ultraflex-7
Ομοαξονικό καλώδιο 50Ω
φτιαγμένο για επαγγελματικές
και ραδιοερασιτεχνικές εφαρμογές.
 Είναι από κατασκευής ιδιαίτερα
εύκαμπτο με πολύκλωνο
εσωτερικό αγωγό. 
€2.00 το μέτρο
 
Έχουμε 29 επισκέπτες συνδεδεμένους


YAESU FT-1XDE

Ο πρώτος Ψηφιακός/Αναλογικός πομποδέκτης διπλής μπάντας που αξιοποιεί την προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία C4FM FDMA. Διαθέτει δέκτη GPS με 66 κανάλια, ο οποίος κλειδώνει πιο γρήγορα στους δορυφόρους.
€359.00

Από το φθινόπωρο του 2015 Yaesu εισήγαγε το FT-1XDE . Οι διαφορές με την προηγούμενη έκδοση το FT-1DE είναι ο βελτιωμένος δέκτης GPS με 66 κανάλια, ο οποίος κλειδώνει πιο γρήγορα στους δορυφόρους ( TTF ). Η μπαταρία που περιλαμβάνεται αναβαθμίστηκε με την μεγαλύτερη SBR – 14LI , και συμπεριλαμβάνεται ένα νέο κλιπ ζώνης.

 

Ο νέος πομποδέκτης Yaesu FT1D ανοίγει μια νέα εποχή ψηφιακών ραδιοερασιτεχνικών επικοινωνιών!

·         Αδιάβροχος (προδιαγρ. IPX5)

·         Διπλή ακρόαση (ραδιόφωνο – ραδιοερασιτεχνικές μπάντες)

·         Μεγάλη, ευκρινής οθόνη LCD

·         Ενσωματωμένη κεραία GPS

·         Λειτουργία καταγραφέα GPS Logger

·         Δονητικός συναγερμός

·         Εσωτερική κεραία λήψης AM με ράβδο φερρίτη

·         Δέκτης ευρείας κάλυψης συχνοτήτων

Κύρια χαρακτηριστικά:

Γρήγορες Ψηφιακές Επικοινωνίες!

Το Yaesu FT1DE μπορεί να επιτύχει μετάδοση δεδομένων με ταχύτητα 9.6 kbps, για μέγιστη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της ψηφιακής λειτουργίας!

Τεχνολογία Ψηφιακών Επικοινωνιών

Tο FT1DE χρησιμοποιεί διαμόρφωση C4FM FDMA (C4FM – διαμόρφωση FSK τεσσάρων επιπέδων, FDMA – πολλαπλή πρόσβαση με υποδιαίρεση συχνότητας), η οποία αναπτύχθηκε για τις επαγγελματικές ραδιοεπικοινωνίες ξηράς. Χρησιμοποιεί αυτή τη βελτιωμένη τεχνολογία για μικρότερο ρυθμό σφαλμάτων μετάδοσης bit (BER, bit error rate), με αποτέλεσμα σταθερή ποιότητα επικοινωνίας, χωρίς διακοπές κατά την επικοινωνία με κινητούς σταθμούς, ακόμα και από γρήγορα κινούμενα οχήματα.

Ψηφιακή και Αναλογική Λειτουργία

Είναι δυνατή η αλλαγή μεταξύ ψηφιακής / αναλογικής λειτουργίας με το πάτημα ενός πλήκτρου. Όταν υπάρχουν διακοπές στην ψηφιακή επικοινωνία λόγω υπερβολικά ασθενούς σήματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναλογική λειτουργία για να διατηρήσετε την επαφή με τον άλλο σταθμό.

Καινοτόμος Ψηφιακή Τεχνολογία

Η ψηφιακή τεχνολογία του FT1DE παρέχει νέες δυνατότητες για τις ραδιοερασιτεχνικές επικοινωνίες, εκμεταλλευόμενη πλήρως τα πλεονεκτήματα των ψηφιακών επικοινωνιών.

GSM (Group Short Message – Σύντομο Μήνυμα Ομάδας)

Ένα πλεονέκτημα των ραδιοερασιτεχνικών επικοινωνιών είναι η δυνατότητα ταυτόχρονης επικοινωνίας με όλους τους σταθμούς που βρίσκονται εντός εμβέλειας. Με τον νέο πομποδέκτη FT1D, η βολική λειτουργία Σύντομου Μηνύματος επιτρέπει στον χρήστη να στείλει ένα σύντομο μήνυμα σε όλα τα μέλη μιας ομάδας ταυτόχρονα. Επιπρόσθετα, ο αποστολέας του μηνύματος μπορεί να έχει επιβεβαίωση λήψης! Το μέγεθος του σύντομου μηνύματος μπορεί να φθάσει τους 80 χαρακτήρες.

Λειτουργία Μετάδοσης Φωτογραφικής Εικόνας

Με το προαιρετικό μικρόφωνο MH-85A11U, μπορεί να ληφθεί και να μεταδοθεί μια ψηφιακή εικόνα (snapshot) can μέσω του πομποδέκτη Yaesu FT1D. Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη σε πλήθος περιπτώσεων, όπως η επιβεβαίωση θέσης ή άλλες παρόμοιες ανάγκες. Επιπρόσθετα, μπορεί να δημιουργηθεί μια καταγραφή σημείου διαδρομής (waypoint) για την υποβοήθηση της επιστροφής σε καθορισμένα γεωγραφικά σημεία.

Τα μεγέθη εικόνας είναι 320 x 240 pixel, ή 160 x 120 pixel. Όμως, η εικόνα δεν μπορεί να εμφανισθεί στην οθόνη του FT1D λόγω των περιορισμών των χαρακτηριστικών της. Τα δεδομένα εικόνας περιλαμβάνουν επίσης τον χρόνο και τη θέση GPS όπου ελήφθη η φωτογραφία, και αυτές οι πληροφορίες μπορούν εύκολα να μεταβληθούν μετά από τη λήψη της φωτογραφίας. Ο χρόνος μετάδοσης της φωτογραφίας είναι περίπου 20 δευτερόλεπτα για την εικόνα 320 x 240, και 4 δευτερόλεπτα για την εικόνα 160 x 120.

Επίσης, μπορεί να εγκατασταθεί μια κάρτα Micro SD στον πομποδέκτη, για επιπρόσθετη αποθήκευση δεδομένων, αυξάνοντας τη μνήμη του πομποδέκτη. Η μορφή δεδομένων είναι στο δημοφιλές πρότυπο PC JPG, και οι εικόνες μπορούν εύκολα να υποστούν επεξεργασία με οποιοδήποτε κατάλληλο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας σε υπολογιστή.

Ενσωματωμένο GPS

Εκμεταλλευτείτε πλήρως τις λειτουργίες GPS του FT1D GPS με την ενσωματωμένη υπομονάδα / κεραία GPS.

Λειτουργία διπλής μπάντας ακρόασης

Μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονη ακρόαση ραδιοφώνου AM/FM και των ραδιοερασιτεχνικών συχνοτήτων! Όταν ο πομποδέκτης λάβει ένα σήμα είτε στην μπάντα «Α», είτε στην μπάντα «Β», ο ήχος του ραδιοφώνου σταματά αυτόματα και γίνεται ακρόαση του ραδιοερασιτεχνικού σήματος.

Δονητικός Συναγερμός Λήψης Μηνύματος

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών τύπων δονητικού συναγερμού που θα σας ενημερώσει για τη λήψη μηνύματος.

Ψηφιακή Λειτουργία ARTS

Η χρήσιμη λειτουργία ARTS (Auto-Range Transponding System) της Yaesu έχει βελτιωθεί κατά πολύ! Μπορεί να ειδοποιήσει τους χρήστες όταν υπάρχουν άλλοι σταθμοί-μέλη της ίδιας ομάδας εντός εμβέλειας επικοινωνίας. Στον ψηφιακό πομποδέκτη FT1D, η καινοτόμος νέα ψηφιακή λειτουργία ARTS μπορεί επίσης να στείλει τα δεδομένα θέσης από το GPS.

Οι χρήστες μπορούν να βρουν τη διεύθυνση και την απόσταση των άλλων σταθμών με τους οποίους επιθυμούν να επικοινωνήσουν.

 

Μεγάλη Μνήμη Δεδομένων

Ο πομποδέκτης διαθέτει πλευρική υποδοχή κάρτας μνήμης micro SD. Ο καταγραφέας GPS αποθηκεύει τις πληροφορίες θέσης και πορείας του κινούμενου σταθμού στη μνήμη του φορητού πομποδέκτη. Οι φωτογραφίες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες αποθηκεύονται επίσης στην κάρτα micro SD. Χρησιμοποιώντας την κάρτα μνήμης SD, είναι επίσης δυνατή η κλωνοποίηση (αντιγραφή) των δεδομένων σε άλλους πομποδέκτες FT1D.

Συνδετήρας USB

Ο πομποδέκτης διαθέτει πλευρικό συνδετήρα USB, ο οποίος χρησιμοποιείται για το προαιρετικό μικρόφωνο με φωτογραφική μηχανή (MH-85A11U), όπως και για την ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος του πομποδέκτη (firmware) μέσω ενός προσωπικού υπολογιστή.

Πανεύκολη Χρήση!

Για να απλοποιηθούν οι λειτουργίες του ψηφιακού πομποδέκτη FT1D, έχει γίνει πλήρης αναθεώρηση και βελτίωσή τους. Οι συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες και τα πλήκτρα έχουν σχεδιαστεί εργονομικά για βολική χρήση, που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα!

E-GPS, η Λειτουργία Μετάδοσης Δεδομένων GPS

Στον ψηφιακό / αναλογικό πομποδέκτη FT1D έχει προστεθεί η λειτουργία E-GPS. Αυτή η εξελιγμένη λειτουργία έχει απλοποιηθεί για να καταστήσει δυνατή την παρουσίαση της διεύθυνσης και της απόστασης του άλλου σταθμού με το πάτημα ενός πλήκτρου. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιστροφής σε προηγούμενη θέση (back-track). Η διεύθυνση και η απόσταση της προηγούμενης θέσης σας παρουσιάζεται απλά και καθαρά στην οθόνη (όταν έχουν αποθηκευθεί οι σχετικές πληροφορίες θέσης).

Πομποδέκτες Βάσεως, Φορητοί Πομποδέκτες, Δέκτες, CB Radio, PMR, Scanners, Ραδιόφωνα, Κεραίες φορητών ασυρμάτων, Κεραίες Βραχέων, Κεραίες VHF/UHF, Κεραίες Αυτοκινήτου VHF/UHF, Κεραίες λήψης, Κεραίες CB, Antenna Tuners, Τροφοδοτικά, Diamond Antennas, Comet Antennas, Cushcraft, Alinco, Icom, Yaesu, Kenwood, Polmar, Tyt, Wouxun, Baofeng, MFJ

Cushcraft
Cushcraft

 

κατασκευή dynamicsite.gr
powered by: dynamicsite