crt dual micron uv 1

CRT MICRON UV

Πομποδέκτης με δύο μπάντες, VHF και UHF 25 Watt αυτοκίνητου η μοτοσυκλέτας, διπλής ένδειξης και διπλής αναμονής. Το μικρόφωνο διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο και προγραμματιζόμενα πλήκτρα λειτουργιών.

€119.00

2010 SX 600

€135.00

power suply 30 ii

MAAS POWER SUPPLY 30-35 A

Δυνατό σε ρεύμα τροφοδοτικό και ελαφρύ σε βάρος, με ρυθμιζόμενη τάση από 9 έως 15 Volt η σταθερή 13.8Vcc και μέγιστο ρεύμα τα 35A.

€99.00

DM 30

Διαθέτει διακόπτη για επιλογή ρυθμιζόμενης ή σταθερής τάσης 13.8V.

€110.00

Diamond Antenna NR 770RSPDiamond Antenna NR-770HSP

Υψηλών προδιαγραφών mobile κεραία με κάλυψη συχνοτήτων στους 144 και 430MHz. Ύψος 1 μέτρο. Ικανοποιητική ευκαμψία στην περίπτωση που δεχτεί πίεση

€39.00

EA270ZB13EAntenna 5+8 EL
Multi-band κεραία και για
τις δυο ζώνες VHF/UHF.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί
για FM, αλλά και SSB/ CW,
με τοποθέτηση κάθετα η
οριζόντια αντίστοιχα.
€109.00
Ultraflex 7 5517499a9f229
Ultraflex-7
Ομοαξονικό καλώδιο 50Ω
φτιαγμένο για επαγγελματικές
και ραδιοερασιτεχνικές εφαρμογές.
 Είναι από κατασκευής ιδιαίτερα
εύκαμπτο με πολύκλωνο
εσωτερικό αγωγό. 
€2.00 το μέτρο
 
Έχουμε 199 επισκέπτες συνδεδεμένους


TH-UV818

Φορητός πομποδέκτης 5 Watt που καλύπτει τις ζώνες των VHF και UHF καθώς και την ραδιοφωνική μπάντα των FM. Προσφέρει όλη την γκάμα λειτουργιών που χρειάζονται για να ικανοποιηθεί μεγάλος αριθμός ραδιοεπικοινωνιακών αναγκών.
€39.00

Το TH-UV818 είναι ένα μοντέλο του Κινεζικού οίκου TYT που κατασκευάστηκε ειδικά για να συνδυάζει υψηλή ποιότητα κατασκευής και προηγμένες λειτουργίες με χαμηλή τιμή. Είναι ένας φορητός πομποδέκτης που καλύπτει τις ζώνες των VHF και UHF καθώς επίσης και την ραδιοφωνική μπάντα των FM. Προσφέρει όλη την γκάμα λειτουργιών που χρειάζονται για να ικανοποιηθεί μεγάλος αριθμός ραδιοεπικοινωνιακών αναγκών. Η ισχύς εξόδου του είναι 5 Watt και η κεραία του είναι κατάλληλα κατασκευασμένη για να μεγιστοποιεί την εμβέλειά του. Έχει διπλή ένδειξη συχνότητας, 128 μνήμες στα VHF και UHF καθώς και 25 μνήμες ραδιοφωνίας.

Μια μοναδική δυνατότητα που έχει ο TYT TH-UV818 και που τον κάνει να ξεχωρίζει στην κατηγορία του, είναι ο προγραμματισμός τεσσάρων πλήκτρων του, με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, με τις πιο αναγκαίες για κάθε χρήστη λειτουργίες. Τα πλήκτρα P1, P2, P3 και P4 μπορούν να προγραμματιστούν με οποιαδήποτε λειτουργία από τις παρακάτω:

  • Εναλλαγή μεταξύ Α (επάνω) και Β (κάτω) VFO

  • Άναμμα του φακού

  • Εκπομπή τόνου 1750 Hz

  • Λειτουργία με μία ή δύο συχνότητες (1 ή 2 VFO)

  • Ραδιόφωνο FM

  • Προσθήκη ή διαγραφή καναλιών στην λειτουργία σάρωσης

alt

Η TYT έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στον εύκολο χειρισμό του TH-UV818. Πολλές βασικές λειτουργίες όπως η ρύθμιση του κυκλώματος φίμωσης (Squelch), η ισχύς εξόδου (Low/High), η εκκίνηση της σάρωσης (Scan), η ρύθμιση του βήματος συντονισμού (Step), η ρύθμιση αναλογικών και ψηφιακών υποτόνων (CTCSS/DCS), το αυτόματο κύκλωμα εκπομπής με φωνή (VOX) και η επιλογή φοράς συχνότητας εκπομπής για επαναλήπτες (Offset direction), έχουν την δυνατότητα να επιλεγούν απ' ευθείας από το πληκτρολόγιο και όχι μέσω επιλογών μενού, κάτι που σπανίζει σε πομποδέκτες της κατηγορίας του και προσφέρει μεγάλη άνεση χρήσης.

alt

Με τις επιλογές σε μενού που διαθέτει ο TH-UV818 μπορούμε να ρυθμίσουμε το αυτόματο σβήσιμο του πομποδέκτη μετά από προκαθορισμένο χρονικό διάστημα (APO), την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας για μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας (Battery Save), τον ήχο των πλήκτρων (Beep), τον φωτισμό της οθόνης, password για είσοδο στην χρήση του πομποδέκτη, επιλογή εύρους συχνότητας εκπομπής και λήψης (Wide/Narrow) και άλλες.

alt

Οι προηγμένες λειτουργίες του TH-UV818 έχουν και συνέχεια. Είναι ένας από τους λίγους πομποδέκτες που επιτρέπει, με την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, να ορίσουμε εναλλακτικούς υπότονους CTCSS και DCS, διαφορετικούς από αυτούς που χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι φορητοί πομποδέκτες. Αυτή η λειτουργία μας επιτρέπει να έχουμε επιπλέον δυνατότητες στον ορισμό δικτύων με συγκεκριμένους χρήστες και δεν συναντάται σε άλλους πομποδέκτες στην κατηγορία του.

Εάν θέλουμε να προγραμματίσουμε πολλές συχνότητες σε μνήμες ή αν θέλουμε να προγραμματίσουμε τις εξελιγμένες λειτουργίες του TYT TH-UV818 μπορούμε να το κάνουμε με την χρήση λογισμικού που διανέμεται δωρεάν. Ο πομποδέκτης συνοδεύεται με αναλυτικές οδηγίες στα Ελληνικά και με εγγύηση 2 ετών.

alt

 

Η χαμηλή τιμή του TH-UV818, σε συνδυασμό με τις εξελιγμένες λειτουργίες του και τις πολύ καλές τεχνικές του προδιαγραφές, του δίνουν τον χαρακτηρισμό της απόλυτα καλύτερης επιλογής σε φορητό dual band πομποδέκτη. Η διαφοροποίησή του όσο αφορά την ποιότητα, τις δυνατότητες και την υποστήριξη που τον συνοδεύει είναι τόσο μεγάλη που κυριολεκτικά μηδενίζει τον ανταγωνισμό.

Πομποδέκτες Βάσεως, Φορητοί Πομποδέκτες, Δέκτες, CB Radio, PMR, Scanners, Ραδιόφωνα, Κεραίες φορητών ασυρμάτων, Κεραίες Βραχέων, Κεραίες VHF/UHF, Κεραίες Αυτοκινήτου VHF/UHF, Κεραίες λήψης, Κεραίες CB, Antenna Tuners, Τροφοδοτικά, Diamond Antennas, Comet Antennas, Cushcraft, Alinco, Icom, Yaesu, Kenwood, Polmar, Tyt, Wouxun, Baofeng, MFJ

Cushcraft
Cushcraft

 

κατασκευή dynamicsite.gr
powered by: dynamicsite