crt dual micron uv 1

CRT MICRON UV

Πομποδέκτης με δύο μπάντες, VHF και UHF 25 Watt αυτοκίνητου η μοτοσυκλέτας, διπλής ένδειξης και διπλής αναμονής. Το μικρόφωνο διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο και προγραμματιζόμενα πλήκτρα λειτουργιών.

€119.00

2010 SX 600

€135.00

power suply 30 ii

MAAS POWER SUPPLY 30-35 A

Δυνατό σε ρεύμα τροφοδοτικό και ελαφρύ σε βάρος, με ρυθμιζόμενη τάση από 9 έως 15 Volt η σταθερή 13.8Vcc και μέγιστο ρεύμα τα 35A.

€99.00

DM 30

Διαθέτει διακόπτη για επιλογή ρυθμιζόμενης ή σταθερής τάσης 13.8V.

€110.00

Diamond Antenna NR 770RSPDiamond Antenna NR-770HSP

Υψηλών προδιαγραφών mobile κεραία με κάλυψη συχνοτήτων στους 144 και 430MHz. Ύψος 1 μέτρο. Ικανοποιητική ευκαμψία στην περίπτωση που δεχτεί πίεση

€39.00

EA270ZB13EAntenna 5+8 EL
Multi-band κεραία και για
τις δυο ζώνες VHF/UHF.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί
για FM, αλλά και SSB/ CW,
με τοποθέτηση κάθετα η
οριζόντια αντίστοιχα.
€109.00
Ultraflex 7 5517499a9f229
Ultraflex-7
Ομοαξονικό καλώδιο 50Ω
φτιαγμένο για επαγγελματικές
και ραδιοερασιτεχνικές εφαρμογές.
 Είναι από κατασκευής ιδιαίτερα
εύκαμπτο με πολύκλωνο
εσωτερικό αγωγό. 
€2.00 το μέτρο
 
Έχουμε 196 επισκέπτες συνδεδεμένους


TH-UVF8 Dual Band

Το TH-UVF8 Dual Band, είναι ένα δίμπαντο φορητό στις ζώνες των VHF και UHF με διπλή ένδειξη συχνότητας και διπλή λειτουργία αναμονής. Διαθέτει δύο ξεχωριστά VFO και έχει 128 μνήμες.
€59.00
Το TH-UVF8 Dual Band, διακρίνεται όχι μόνο για τις τεχνικές του προδιαγραφές
και τις επιδόσεις του, αλλά κυρίως για τον σχεδιασμό του.
Η σχεδίαση και η κατασκευή του βασίζονται στο πολύ επιτυχημένο TH-F8 που
κυκλοφορεί από το 2009 και του οποίου την εξωτερική σχεδίαση αντέγραψαν άλλοι
κατασκευαστές χωρίς όμως να μπορέσουν να αντιγράψουν την ποιότητα και τις επιδόσεις του TH-F8.

 

TH-F8 4

Οι δυναμικές του γραμμές σε συνδυασμό με την εύκολη προσβασιμότητα στις λειτουργίες του δημιουργούν ένα κοκτέϊλ στο οποίο δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί.

Διαθέτει όχι μόνο τις κλασσικές λειτουργίες που περιμένει κανείς να βρει σε ένα φορητό πομποδέκτη αλλά επιπλέον έχει φωνητική αναγγελία λειτουργιών, scrambler, εκπομπή διτονίας-πεντατονίας και ραδιόφωνο FM 87 / 108MHz.

Πρόκειται για ένα δίμπαντο φορητό στις ζώνες των VHF και UHF με διπλή ένδειξη συχνότητας και διπλή λειτουργία αναμονής. Διαθέτει δύο ξεχωριστά VFO και έχει 128 μνήμες.

Οι διαμορφώσεις που υποστηρίζει είναι FM και NFM και φυσικά έχει πλήρες σετ υποτόνων εκπομπής και λήψης CTCSS και DCS. Εκτός των υποτόνων υποστηρίζει φυσικά και ± shift μέχρι 100MHz καθώς και πληθώρα βημάτων συντονισμού. Διαθέτει σηματοδοσία 2Tone/5Tone.

Επίσης σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να απενεργοποιηθεί η λήψη, η εκπομπή ή ταυτόχρονα και οι δύο αυτές λειτουργίες του πομποδέκτη. Το TYT TH-UVF8 συνοδεύεται με μπαταρία LiOn 1600mAh, επιτραπέζιο αυτόματο ταχυφορτιστή με τροφοδοτικό, κεραία, κλιπάκι ζώνης, λουράκι για το χέρι και οδηγίες στα Ελληνικά.

Στην μπροστινή του όψη εκτός φυσικά από την οθόνη του που δείχνει ταυτόχρονα δύο συχνότητες και πολλές άλλες ενδείξεις σχετικά με τις επιλογές και λειτουργίες του πομποδέκτη υπάρχει το αρκετά μεγάλο πλήκτρο function, ενδεικτικό led για την λειτουργία εκπομπής, λήψης ή standby, το πλήκτρο επιλογής Α ή Β VFO καθώς και πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο με πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών με τα οποία μπορεί να γίνει και απ' ευθείας εισαγωγή συχνότητας. Στο αριθμητικό πληκτρολόγιο έχουν επίσης ενσωματωθεί πλήκτρα up/down, πλήκτρο επιλογής VFO/MEM καθώς και πλήκτρο ενεργοποίησης του δέκτη ραδιοφωνίας FM.

Πολλές από τις λειτουργίες του TH-UVF8 ελέγχονται από τις δευτερεύουσες λειτουργίες των αριθμητικών πλήκτρων αλλά αν θέλουμε πλήρη έλεγχο του πομποδέκτη πρέπει να μπούμε στο menu επιλογών του. Από εδώ μεταξύ άλλων μπορούμε να επιλέξουμε τρόπους σάρωσης συχνοτήτων ή μνημών, ρυθμίσεις για το Vox και το Scrambler, επιλογή μεταξύ τριών διαφορετικών φωτισμών οθόνης, επιλογή shift, υποτόνων, επιπέδου ισχύος εξόδου (0,5W Low, 5W High) και πολλές ακόμη λειτουργίες.

Στην αριστερή πλευρά του TH-F8 Dual Band υπάρχει το πλήκτρο Call που αν έχει προγραμματιστεί κατάλληλα εκπέμπει κωδικό διτονίας ή πεντατονίας, εκεί θα βρούμε επίσης το PTT που είναι από τα μεγαλύτερα που έχουμε δει σε τέτοιου τύπου πομποδέκτη καθώς και το πλήκτρο moni που απενεργοποιεί το κύκλωμα φίμωσης.

Στην δεξιά πλευρά υπάρχει η υποδοχή για μικρομεγάφωνο ή μικροακουστικό ενώ τέλος στην επάνω πλευρά είναι τοποθετημένη η υποδοχή για κεραία τύπου SMA και το πλήκτρο ρύθμισης έντασης φωνής που είναι ταυτόχρονα και πλήκτρο on/off. Εκτός από τα πλήκτρα πολλές λειτουργίες του πομποδέκτη ελέγχονται και από menu επιλογών στο οποίο μπαίνουμε απλά πατώντας το πλήκτρο Function και επιλέγοντας τον αριθμό του menu με τα πλήκτρα up/down.

Οι μνήμες αλλά και όλες οι λειτουργίες του πομποδέκτη μπορούν επίσης να προγραμματιστούν με ειδικό λογισμικό που παρέχεται δωρεάν. Το TYT TH-UVF8 συνοδεύεται με εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών.

 

ΤεχνικέςΠροδιαγραφές

Frequency Range

70-108MHz(FM Receive only)
   144-146MHz 

 430-440MHz

Channel No.

128

Frequency Stability

±2.5ppm

Antenna

High gain antenna

Antenna Impedance

50Ω

Operating Voltage

DC 7.2V

Mode of operation

Simple or semi-duplex

DimensionW x H x D

100 x 52 x 32 mm

Weight

250gincluding battery, antenna

Πομπός

ΙσχύςΕξόδου

5W(H)   0.5W(L)

Διαμόρφωση

16kΦF3E / 11kΦF3E

ΜέγιστηΑπόκλισηΣυχνότητας

5kHz(Wide) / 2.5kHz(Narrow)

ΠαρασιτικέςΕκπομπές

7μW

ΠαρεμβολήαπόΔιπλανόΚανάλι

-65dB(Wide) / -60dB(Narrow)

Προέμφαση

6dB

Κατανάλωση

1.6A(5W)

ΑπόκλισηΣυχνότηταςΤόνων

0.5±0.1kHz(Wide) / 0.3±0.1kHz(Narrow)

Δέκτης

ΕυαισθησίαΛήψης

-122dbm(12db SINAD)

ΙσχύςΕνισχυτήΉχου

0.5W

Παραμόρφωση

10%

Επιλεκτικότητα

-65dB(Wide) / -60dB(Narrow)

ΑπόρριψηΠαρασιτικώνΕκπομπών

-65dB

Αποκλεισμός

85dBuv/m

Πομποδέκτες Βάσεως, Φορητοί Πομποδέκτες, Δέκτες, CB Radio, PMR, Scanners, Ραδιόφωνα, Κεραίες φορητών ασυρμάτων, Κεραίες Βραχέων, Κεραίες VHF/UHF, Κεραίες Αυτοκινήτου VHF/UHF, Κεραίες λήψης, Κεραίες CB, Antenna Tuners, Τροφοδοτικά, Diamond Antennas, Comet Antennas, Cushcraft, Alinco, Icom, Yaesu, Kenwood, Polmar, Tyt, Wouxun, Baofeng, MFJ

Cushcraft
Cushcraft

 

κατασκευή dynamicsite.gr
powered by: dynamicsite