TH 7800 1

TYT TH-7800

Υποστηρίζει λειτουργία Dual Band Full Duplex και Cross Band Repeater. Στην λήψη καλύπτει και την ζώνη της Air Band. Μέγιστη ισχύς εκπομπής είναι 50W στα VHF και 40W στα UHF.

€229.00

crt dual micron uv 1

CRT MICRON UV

Πομποδέκτης με δύο μπάντες, VHF και UHF 25 Watt αυτοκίνητου η μοτοσυκλέτας, διπλής ένδειξης και διπλής αναμονής. Το μικρόφωνο διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο και προγραμματιζόμενα πλήκτρα λειτουργιών.

€119.00

2010 SX 600

€135.00

power suply 30 ii

MAAS POWER SUPPLY 30-35 A

Δυνατό σε ρεύμα τροφοδοτικό και ελαφρύ σε βάρος, με ρυθμιζόμενη τάση από 9 έως 15 Volt η σταθερή 13.8Vcc και μέγιστο ρεύμα τα 35A.

€99.00

DM 30

Διαθέτει διακόπτη για επιλογή ρυθμιζόμενης ή σταθερής τάσης 13.8V.

€110.00

Diamond Antenna NR 770RSPDiamond Antenna NR-770HSP

Υψηλών προδιαγραφών mobile κεραία με κάλυψη συχνοτήτων στους 144 και 430MHz. Ύψος 1 μέτρο. Ικανοποιητική ευκαμψία στην περίπτωση που δεχτεί πίεση

€39.00

EA270ZB13EAntenna 5+8 EL
Multi-band κεραία και για
τις δυο ζώνες VHF/UHF.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί
για FM, αλλά και SSB/ CW,
με τοποθέτηση κάθετα η
οριζόντια αντίστοιχα.
€109.00
Έχουμε 85 επισκέπτες συνδεδεμένους


Inrico TM-7 3G/WiFi πομποδέκτης βάσεως και αυτοκινήτου

Το Inrico ΤΜ7 POC (PTT Over Cellular) έχει την μορφή και τις βασικές λειτουργίες ενός πομποδέκτη αυτοκινήτου με κάποιες διαφορές. Δεν χρειάζεται άδεια για την χρήση του, δεν χρειάζεται εγκατάσταση κεραίας και δεν έχει κυκλώματα RF για VHF ή UHF.
€199.00

Το Inrico TM-7 είναι ένας από τους πρώτους διαδικτυακούς πομποδέκτες που επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ ατόμων και ομάδων με χρήση του Internet, του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και του WiFi.

TM 7 2

Μεταξύ άλλων με το Inrico TM-7 μπορείτε να:

 • Ολοκληρώσετε επαγγελματικό, οικογενειακό ή ιδιωτικό ραδιοδίκτυο (χωρίς καμία απολύτως ειδική άδεια), με χρήση εφαρμογών όπως το Zello αλλά και άλλων εξειδικευμένων εφαρμογών, με παγκόσμια εμβέλεια.
 • Επικοινωνείτε μέσω DMR και άλλων ψηφιακών ραδιοερασιτεχνικών δικτύων με την χρήση της εφαρμογής BlueDV
 • Να κάνετε μετάδοση του στίγματος σας μέσα από το δίκτυο APRS με την εφαρμογή APRSDroid.
 • Να συνδεθείτε στο δίκτυο Echolink μέσω της εφαρμογής Echolink Android.
 • Να σαρώσετε κανάλια από όλο τον κόσμο με ήχο από επικοινωνίες επαγγελματικών και δημοσίων ραδιοδικτύων.

Το Inrico ΤΜ7 είναι ουσιαστικά μια συσκευή επικοινωνίας POC (PTT Over Cellular) που έχει την μορφή και τις βασικές λειτουργίες ενός πομποδέκτη αυτοκινήτου με κάποιες διαφορές. Κατ' αρχήν δεν χρειάζεται καμία απολύτως άδεια για την χρήση του, δεν χρειάζεται εγκατάσταση κεραίας (με εξαίρεση την κεραία για το GPS) και δεν έχει κυκλώματα RF για VHF ή UHF. Το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει είναι σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω κινητής τηλεφωνίας (κάρτα SΙΜ με δεδομένα) ή σύνδεση με δίκτυο WiFi. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πομποδέκτης βάσης σε περιοχές με όχι τόσο καλό σήμα κινητής τηλεφωνίας με την προαιρετική εγκατάσταση εξωτερικής κεραίας κινητού τηλεφώνου.

Με την εφαρμογή Zello μπορείτε να έχετε ιδιωτικές επικοινωνίες ένας προς ένα ή ένας προς πολλούς σε ιδιωτικά κανάλια. Υπάρχουν επίσης δημόσια κανάλια κοινών ενδιαφερόντων σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα. Μεταξύ αυτών και πάρα πολλά ραδιοερασιτεχνικά. Η διαφορά με τις συνηθισμένες ραδιοεπικοινωνίες είναι ότι δεν χρειάζεται καμία απολύτως άδεια για την χρήση διαδικτυακών πομποδεκτών και η εμβέλεια τους είναι παγκόσμια με την προϋπόθεση σύνδεσης στο Internet μέσω κινητής τηλεφωνίας ή WiFi.

Σε ένα ιδανικό κόσμο όλοι οι ραδιοερασιτέχνες αλλά και οι χρήστες ιδιωτικών ραδιοδικτύων θέλουν μεγάλες κεραίες με ενισχυτές που δεν πειράζουν τους γείτονες και δεν έχουν θόρυβο στην λήψη. Στον πραγματικό κόσμο τα πράγματα όσο πάνε και δυσκολεύουν. Η εγκατάσταση κεραίας, ειδικά σε πολυκατοικία έχει γίνει πια μεγάλο πρόβλημα, ο θόρυβος στους δέκτες από λάμπες LED και άλλες πηγές θορύβου είναι πια σχεδόν παντού και ο χώρος που έχουμε για εγκατάσταση πομποδεκτών τροφοδοτικών κλπ μέσα στο σπίτι ή το αυτοκίνητο όσο πάει λιγοστεύει.

Κάπου εδώ αρχίζει και γίνεται όλο και πιο εμφανής η λύση που δίνουν οι διαδικτυακοί πομποδέκτες. Βασικά είναι κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Android διασκευασμένα έτσι ώστε να έχουν την μορφή κλασσικών φορητών και πομποδεκτών αυτοκινήτου, με μεγάφωνο και μικρόφωνο με PTT όπως και σε ένα κανονικό πομποδέκτη VHF/UHF.

Αφού προσαρμόσετε το Inrico ΤΜ7 στις ανάγκες σας (με την χρήση των κατάλληλων εφαρμογών) θα μπορείτε να μιλάτε με οποιονδήποτε στον κόσμο είτε μέσω εφαρμογών όπως το Zello είτε μέσω των ραδιοερασιτεχνικών δικτύων. Η σημαντική διαφορά είναι ότι η εμβέλεια του διαδικτυακού πομποδέκτη είναι παγκόσμια και δεν έχει περιορισμούς οπτικής επαφής ή γενικά διάδοσης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων.

Τεχνικές Προδιαγραφές

 

 • Frequency: 1.2GHz
 • Network: WCDMA(2100MHz) / GSM(850/900/1800 MHZ )In the US, only AT&T and T-Mobile will support 3G. It works fine in GSM networks.
 • Platform: MTK 6572A
 • Operating System: Android 6.0
 • RAM:512M+4G(Optional: 1G+8G)
 • Extended Memory: Up to 32Gb (workshop fitment only)
 • Screen TP display:IPS2.45” 240*32
 • GPS+Compass
 • Input Power: 12-24V
 • Speaker + Mic: 45mm Diameter speaker,7W
 • WIFI,BT: Yes
 • USB: MICRO 5PIN date cable
 • Media player: Supporting MP3/MP4
 • Dimension: (without antenna) 188*58*26(mm)

Πομποδέκτες Βάσεως, Φορητοί Πομποδέκτες, Δέκτες, CB Radio, PMR, Scanners, Ραδιόφωνα, Κεραίες φορητών ασυρμάτων, Κεραίες Βραχέων, Κεραίες VHF/UHF, Κεραίες Αυτοκινήτου VHF/UHF, Κεραίες λήψης, Κεραίες CB, Antenna Tuners, Τροφοδοτικά, Diamond Antennas, Comet Antennas, Cushcraft, Alinco, Icom, Yaesu, Kenwood, Polmar, Tyt, Wouxun, Baofeng, MFJ

Cushcraft
Cushcraft

 

κατασκευή dynamicsite.gr
powered by: dynamicsite