YAESU MD 200
 YAESU MD-200A8X

Επιτραπέζιο μικρόφωνο πάρα πολύ υψηλής πιστότητας, δυναμικό.Έχει σχεδιαστεί για λειτουργία SSB υψηλής πιστότητας, επιτρέποντας την πιστή αναπαραγωγή της φωνής του χειριστή με αμελητέα παραμόρφωση.

€249.00

DM 30
Διαθέτει διακόπτη για επιλογή ρυθμιζόμενης ή σταθερής τάσης 13.8V.
€110.00
SIRIO SD 1300U W 52794cc1414b6
SIRIO SD-1300 WIDE BAND DISCONE
Εξαιρετικής κατασκευής κεραία Discone ευρείας λήψης και εκπομπής από 25 έως 1300 MHz.
€119.00
EAntenna Multiba 5250614c14909

EAntenna Multiband Rotary Dipole CLASSIC 10/15/20m

Στιβαρή κατασκευή, αποδεκτό βάρος, αντοχή της σε ισχύ 3 kW, πλεονέκτημα περιστροφής. Αποτελείται από 3 στοιχεία τοποθετημένα το ένα επάνω από το άλλο και η τροφοδοσία της γίνεται μόνο μέσω ενός ομοαξονικού καλωδίου και στις 3 ζώνες.

€295.00

EA270ZB13EAntenna 5+8 EL
Multi-band κεραία και για
τις δυο ζώνες VHF/UHF.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί
για FM, αλλά και SSB/ CW,
με τοποθέτηση κάθετα η
οριζόντια αντίστοιχα.
€109.00
eantenna 80ocf15 windom 80m

Κεραίες Windom (Ασύμμετρα Δίπολα)

Από €99.00

Diamond Antenna 52758b7f82d85

Diamond Antenna A-144S10, (VHF)

Κατευθυνόμενη κεραία βάσης VHF υψηλής απολαβής. Καλύπτει από 144 έως 146MHz

 

€76.00

Comet CYA 1216E 56bb9ef787aea

Comet CYA-1216E

Η Comet CYA-1216E 23cm έχει πάνω από 16 dBi απολαβή και η ιαπωνική κατασκευαστική ποιότητα της θα σας παρέχει πολλά χρόνια εγγυημένη λειτουργία στους 1.2 GHz.

€159.00

Έχουμε 71 επισκέπτες συνδεδεμένους


Icom IC-7700

Ανθεκτικότητα, αξιοπιστία και καθαρό σήμα είναι πολύ σημαντικά για απαιτητικούς χειριστές που αναζητούν πραγματικά υψηλή απόδοση. Με τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του IC-7700 η συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς και DΧing θα γίνουν πιο συναρπαστικοί.
€5 595.00
Ανθεκτικότητα, καλό σχεδιασμό, αξιοπιστία και καθαρό σήμα είναι πολύ σημαντικά για απαιτητικούς χειριστές που αναζητούν πραγματικά υψηλή απόδοση.
Με τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που σας παρέχει το IC-7700 και με την ισχύ των 200 Watt, η συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς (contest's) και DΧing θα γίνουν ακόμα πιο συναρπαστικοί.
Ανακαλύψτε ορισμένα γνωρίσματα του IC-7700 που το καθιστούν πρωταθλητή της κατηγορίας του.

Αναχαίτιση Σημείου 3ης αρμονικής +40dBm και Δυναμική Περιοχή 110dB.

Η καλή συμπεριφορά ενός δέκτη στις ενδοδιαμορφώσεις 3ης τάξης (IP3) μπορεί να βελτιωθεί θυσιάζοντας την ευαισθησία του, αλλά για την Icom αυτό δεν αποτελεί λύση αλλά έναν συμβιβασμό. Για τον λόγο αυτό, αλλά και για να επιτευχθεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υψηλή απόδοση, η Icom αναθεώρησε όλο τον αναλογικό σχεδιασμό του κυκλώματος.

Το IC-7700 χρησιμοποιεί μηχανικά ρελέ για την επιλογή του κατάλληλου ζωνοπερατού φίλτρου, έναν ψηφιακά συντονισμένο προ-επιλογέα (pre-selector) και τρία υψηλών προδιαγραφών μονολιθικά κρυσταλλικά φίλτρα οροφής (roofing filters). Με την εξι­σορρόπηση των αναλογικών και DSP λειτουργιών το IC-7700 παρέχει ταυτόχρονα εξαιρετική ευαισθησία μαζί με μια εξαιρετική δυναμική περιοχή των 110dB και επιπλέον σας δίνει +40dBm αναχαίτισης σημείου 3ης τάξης.

Ζωνοπερατό Φίλτρο.

Η Icom αντί να χρησιμοποιήσει για την μεταγωγή των ζωνοπερατών φίλτρων διόδους (switching diodes), οι οποίες εκτός των άλλων μπορούν να προκαλέσουν μη γραμμική λειτουργία της εισόδου του δέκτη, χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας μηχανικά ρελέ σε συνδυασμό με μεγάλους πυκνωτές και τοροειδή πηνία, τα οποία είναι ανθεκτικά στον μαγνητικό κορεσμό, παρέχοντας έτσι εξαιρετική γραμμι­κότητα και μεγάλη μείωση της παραμόρφωσης ενδοδιαμόρφωσης.

Τρία Υψηλών Προδιαγραφών Φίλτρα Οροφής (Roofing Filter)*1

To IC-7700 χρησιμοποιεί 3 υψηλών προδιαγραφών φίλτρα (roofing filters) των 15kHz, 6kHz και 3κHz πριν τον ενισχυτή της 1ης μέσης συχνότητας. H Icom έχει κατασκευάσει υψηλών προδιαγραφών φίλτρα, για να βελτιώσει την παραμόρφωση ενδοδιαμόρφωσης και να πετύχει όσον το δυνατόν κα­λύτερα χαρακτηριστικά σύνθετης αντίστασης. Σαν αποτέλεσμα το φίλτρο των 3kHz της 1ης μέσης συχνότητας μας δίνει περίπου 134dB ομαδοποιημένης δυναμικής περιοχής, κάνοντας δυνατή την ανάδειξη ενός χαμηλού σήματος που βρίσκεται ανάμεσα σε γειτονικά δυνατά σή­ματα.

*1 H Icom ονομάζει τα φίλτρα οροφής Υψηλών Προδιαγραφών, διότι η απόδοση τους είναι κατά πολύ καλύτερη από αυτή των κανονικών φίλτρων μέσης συχνότητας.

Υψηλής Σταθερότητας Μονάδα OCXO

H σταθερότητα της συχνότητας του IC-7700, διατηρείται από έναν υψηλής σταθερότη­τας Κρυσταλλικό Ταλαντωτή Ελεγχόμενο από θερμοκρασία, το γνωστό σε όλους μας “φουρνάκι”. Ο ταλαντωτής αυτός έχει σταθερότητα συχνότητας ±0.05ppm στην προ­καθορισμένη περιοχή λειτουργίας του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα έχουμε απόκλιση συχνότητας 5Hz για κάθε 100MHz. Το χαρακτηριστικό αυτό συναντιέται σε ειδικά όργανα μέτρησης όπως γεννήτριες σήματος και αναλυτές φάσματος. Επίσης το IC-7700 έχει ένα σήμα αναφοράς των 10MHz το οποίο μπορείτε είτε να το εισάγεται στο IC-7700, είτε να χρησιμοποιηθεί από άλλες εξωτερικές συσκευές. Άλλες εξίσου σημαντικές λειτουργίες του δέκτη είναι, Ψηφιακός προ-επιλογέας (Digital Preselector), μείκτης και προ-ενισχυτής για την μπάντα των 50MHz, διπλό βρόγχο αυτομάτου ελέγχου κέρδους (AGC) και πολλές άλλες δυνατότητες που περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Τα Σωστά Επιλεγμένα Εξαρτήματα Κάνουν την Διαφορά

Μηχανικά Ρελέ:

Τα μηχανικά ρελέ έχουν επίχρυσες επαφές, παρέχοντας καλύτερη αντίσταση στην φθο­ρά και άριστη αγωγιμότητα.

Υψηλών Προδιαγραφών φίλτρο 1ης IF:

Το IC-7700, χρησιμοποιεί ειδικής παραγγελίας και προδιαγραφών φίλτρα για την 1η IF

(τα λεγόμενα κα φίλτρα οροφής), τα οποία είναι ειδικά επιλεγμένα για άριστα χαρακτη­ριστικά παραμόρφωσης ενδοδιαμόρφωσης.

Μεγάλα Πηνία:

Για μεγαλύτερη μείωση της δευτερεύουσας παραμόρφωσης, έχουν χρησιμοποιηθεί μεγάλα πηνία και πυκνωτές στα μεγάλου εύρους κυκλώματα εναλλαγής φίλτρων, ενώ αντίθετα έχει μειωθεί η χρήση μη-γραμμικών ημιαγωγών.

DSP:

Ο πομπός και ο δέκτης του IC-7700 χρησιμοποιεί ένα 32 bit κινητής υποδιαστολής DSP το οποίο προσφέρει υψηλή απόδοση στην ψηφιακή επεξεργασία του ήχου.

Ενισχυτές Ισχύος:

Τα τρανζίστορ που χρησιμοποιούνται στο τελικό στάδιο ισχύος είναι 2 MRF150 τα οποία είναι σε συνδεσμολογία push-pull. Τα τρανζίστορ αυτού του τύπου χρησιμοποιούνται από τις περισσότερες επαγγελματικές συσκευές τηλεπικοινωνιών. Τα τρανζίστορ αυτά δίνουν μια σταθερή ισχύ 200W στην περιοχή των βραχέων αλλά και στους 54MHz.

Λειτουργίες για Απαιτητικούς Χειριστές

Φασματογράφος Πραγματικού Χρόνου:

Με ένα DSP που προορίζεται ειδικά για το κύκλωμα του, ο φασματογράφος του IC-7700, επιτυγχάνει μια δυναμική περιοχή των 80dB στη στάθμη σήματος εισόδου. Βελτιώνει επίσης τον χρόνο απόκρισης και την ευκρίνεια του σήματος του φασματο­γράφου.

Η περιοχή λειτουργίας του μπορεί να ρυθμιστεί ανεξάρτητα από την συχνότητα λήψης. Μπορείτε να ελέγχετε τις συνθήκες που επικρατούν σε μια μπάντα, ορίζοντας δύο όρια (άνω – κάτω) σάρωσης (Fixed Mode), καθώς επίσης να ελέγχετε ένα επιλεγμένο εύρος μπάντας με κέντρο την επιλεγμένη συχνότητα λήψης. Επιπλέον ο φασμα­τογράφος έχει και άλλες χρήσιμες λειτουργίες, περιλαμβάνει εξασθενητή φασματο­γράφου(10dB/20dB/30dB), δυο τύπους σημείωσης (Εκπομπής, Δέκτη) καθώς επίσης και λειτουργία συγκράτησης μέγιστης ένδειξης (Max Hold). H λειτουργία ελαχιστοποιη­μένης ένδειξης μας επιτρέπει να παρακολουθούμε την κίνηση της μπάντας ενώ εκτε­λούμε ρυθμίσεις στα διάφορα μενού του πομποδέκτη.

Διπλός Ψηφιακός Συντονισμός Ζώνης Διέλευσης (Twin PBT):

Η λειτουργία του διπλού συντονισμού της ζώνης διέλευσης βοηθάει στην εξουδετέρω­ση των παρεμβολών αλλάζοντας το εύρος ζώνης του φίλτρου IF ή ακόμη μεταφέρο­ντας την κεντρική συχνότητα. Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να αποκόψετε την πα­ρεμβολή και τον τυχόν θόρυβο, έτσι ώστε να μπορέσετε να ακούσετε το σήμα που θέλετε. Όλες οι ενδείξεις της λειτουργίας φαίνονται στην μεγάλη TFT οθόνη του IC-7700.

Ψηφιακή Εγγραφή Φωνής:

Η ψηφιακή εγγραφή φωνής (DVR) είναι μια διευκόλυνση για όσους ασχολούνται με διαγωνισμούς (contest), αποστολές (DX-peditions) ή ακόμα και γι' απλή χρήση. Μπορεί­τε να αποθηκεύσετε σε μια μνήμη το χαρακτη­ριστικό σας, την κλήση (CQ) που θέλετε να κάνετε ή άλλες σημαντικές πληροφορίες για τον σταθμό σας. Η πρόσβαση είναι εύκολα με τα μπουτόν της πρόσοψης REC και PLAY.

Ψηφιακό Φίλτρο IF:

Άλλες εξίσου σημαντικές λειτουργίες είναι το ψηφιακό φίλτρο IF, το χειροκίνητο ή αυτόματο φίλτρο Notch, η μεταβλητής ρύθμισης καταστολή θορύβου, η ρύθμιση ξεχωριστά για κάθε διαμόρφωση του φίλτρου υψηλής και χαμηλής διέλευσης, η διασύνδεση S/P DIF, SSB επικοινωνία δεδομένων και η δυνατότητα αναβάθμισης του μικρο-κώδικα του IC-7700 για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Ευκολία στον Χειρισμό

Έγχρωμη TFT Οθόνη 7'':

Το IC-7700 έχει μια έγχρωμη οθόνη TFT 7'' (800X480 pixels). Η οθόνη αυτή παρέχει εξαίρετη απόδοση στον χρόνο απόκρισης, στην ανάλυση του χρώματος και στις συνθή­κες ορατότητας. Όλα αυτά προσφέρουν στον χειριστή μεγάλους χαρακτήρες για την εμφάνιση είτε της συχνότητας λειτουργίας, είτε των διάφορων ρυθμίσεων και συνθη­κών λειτουργίας, είτε την άνετη παρακολούθηση των συνθηκών της μπάντας, μέσω του φασματογράφου, είτε όταν εμφανίζει την αποκωδικοποίηση των σημάτων RTTY/PSK31 και πολλά άλλα. Το S-meter εμφανίζεται και αυτό στην μεγάλη TFT οθόνη και είναι αναλογικού τύπου με βελόνα, με εξαιρετική ακρίβεια και ομαλή κίνηση. Ακόμα το IC-7700 διαθέτει υποδοχή VGA για την σύνδεση εξωτερικού μόνιτορ καθώς επίσης και υποδοχή για την σύνδεση εξωτερικού S-meter.

Θύρες USB στην Πρόσοψη:

Στην πρόσοψη του IC-7700, υπάρχουν δυο θύρες USB που σας επιτρέπουν την εύκολη σύνδεση οποιουδήποτε USB πληκτρολογίου, φλασάκια μνήμης για την αποθήκευση των ρυθμίσεων του πομποδέκτη, την αναβάθμιση του μικρο-κώδικα (Firmware) του πομποδέκτη και ακόμα την μεταφορά των ρυθμίσεων σας σε ένα άλλο IC-7700. Οι υποδο­χές αυτές είναι πολύτιμες για τους διαγωνισμούς με πολλούς χειριστές, Ο κάθε χειριστής μπορεί να αποθηκεύσει σε ένα φλασάκι μνήμης τις ρυθμίσεις για τα φίλτρα τις μνήμες τις ρυθμίσεις για τις κεραίες καθώς επίσης και τις ρυθμίσεις για την ψηφιακή αναπαραγωγή των χαρακτηριστικών κλήσης και να τροποποιεί τον πομποδέκτη σε ελάχιστο χρόνο.

Λειτουργίες RΤTY/PSK31 Χωρίς την Χρήση Υπολογιστή:

Το IC-7700 έχει ενσωματωμένο κωδικοποιητή/αποκωδικοποιητή RTTY και PSK31. Έτσι με την τοποθέτηση ενός USB πληκτρολογίου μπορείτε να αρχίσετε αμέσως την επικοινωνία σε αυτές τις ψηφιακές διαμορφώσεις. Επιπλέον μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων τα μνήματα που θέλετε να εκπέμψετε είτε στην εσωτερική μνή­μη του IC-7700 που υπάρχει για αυτό τον σκοπό, είτε σε ένα USB φλασάκι. Κατά την εκπομπή τους δεν θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε τίποτε, όλα είναι αυτοματοποιη­μένα. Επίσης τα λαμβανόμενα μηνύματα μπορούν και αυτά να αποθηκευτούν σε ένα USB φλασάκι και αργότερα να μεταφερθούν στο PC σας.

4 Υποδοχές Κεραίας:

ΤΟ IC-7700 διαθέτει 4 υποδοχές κεραιών (ANT1 – ΑΝΤ4), οι υποδοχές αυτές διαθέτουν αυτοματοποιημένο σύστημα επιλογής. Αμέσως μόλις προγραμματίσετε τις μπάντες λει­τουργίας για κάθε κεραία στην μνήμη κεραίας το IC-7700 θα επιλέγει αυτόματα την αντίστοιχη κεραία καθώς εσείς αλλάζετε μπάντα λειτουργίας. Η χρήση κεραίας μπορεί να ρυθμιστεί σαν Tx/Rx, μόνο Rx* και Off Line. Ο διακόπτης επιλογής κεραίας σας δίνει την δυνατότητα της προσωρινής αλλαγής κεραίας.

*Η ρύθμιση μόνο Rx είναι διαθέσιμη μόνο για την υποδοχή ANT4.

EKΠΟΜΠΗ

Ανθεκτικότητα, Αξιοπιστία και Καθαρό Σήμα

Συνεχής Ισχύ 200w:

Το IC-7700 χρησιμοποιεί 2 MRF150 στην έξοδο σε σύνδεση push-pull. Τα συγκεκριμένα MOSFET αποδίδουν μια πραγματική ισχύ 200W μέχρι τους 54MHz. Το 4 ανεμιστήρων αποτελεσματικό σύστημα ψύξης κάνει δυνατή την παραγωγή 200W για πλήρη κύκλο εργασίας. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία DSP έχουμε ένα κρυστάλλινο σήμα στην έξοδο. Το κύκλωμα ισχύος χρησιμοποιεί ένα τροφοδοτικό 48V έτσι ώστε να έχουμε σε όλες τις μπάντες μεγάλη ισχύ εξόδου με χαμηλή παραμόρφωση.

Ισοσταθμιστής Μικροφώνου και Μεταβλητό Εύρος Ζώνης Εκπομπής:

Ο ενσωματωμένος ισοσταθμιστής ακουστικών συχνοτήτων διαθέτει 121 συνδυασμούς ξεχωριστών ρυθμίσεων για μπάσα και πρίμα, έτσι ώστε να ρυθμίσετε την τονική ποιότητα της φωνής σας με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Επιπλέον είναι δυνατή η επιλογή του εύρους ζώνης της εκπομπής για τις χαμηλές 100,200,300 και 500Hz αλλά και για τις υψηλές 2500,2700,2800,2900Ηz. Τρεις τύποι χαμηλών-υψηλών συνδυασμών μπορούν να αποθηκευτούν στην μνήμη. Με την ευελιξία της τεχνολογίας DSP ή ποιότητα του εκπεμπόμενου σήματος είναι όντος καταπληκτική.

Υψηλής Ταχύτητας Αυτόματο Αντένα Τιούνερ:

Το υψηλής ταχύτητας αυτόματο αντένα τιούνερ συντονίζει αυτόματα με βήματα 100kHz και ταυτόχρονα απομνημονεύει την ρύθμιση, έτσι ώστε να μπορεί να ανακληθεί οποιαδήποτε στιγμή. Η κατασκευή είναι τέτοια ώστε να επιτρέπει συνεχή λειτουργία στα 200W.

Μνήμη Χειρισμού CW/RTTY/PSK31:

Το IC-7700 διαθέτει μνήμη χειρισμού η οποία μας παρέχει 4 κανάλια των 55 χαρακτήρων για CW, 8 κανάλια των 70 χαρακτήρων για RTTY και 8 κανάλια των 70 χαρακτήρων για PSK31. H μνήμη χειρισμού είναι εξυπηρετική σε έναν διαγωνισμό ή μια αποστολή, αποθηκεύοντας την κλήση CQ και το χαρακτηριστικό μας. Επιπλέον η μνήμη χειρισμού για CW έχει επιπλέον δυνατότητες όπως αυτόματη επανάληψη, αυτόματο σειριακό μετρητή και λειτουργίες μορσικού κώδικα.

Προαιρετικά αξεσουάρ

AH-710

Folded dipole antenna

IC-PW1 EURO

1kW Linear Amplifier

SP-20

External speaker with audio filters

SP-23

External speaker

SP-25

External speaker

SP-30

External speaker

SP-33

External speaker 4 Ohm

SP-34

External speaker

SP-35

External speaker

SM-20

Base microphone

SM-27

Desktop microphone

SM-30

Desktop microphone

SM-50

Base microphone

CT-17

CI-V level converter

HM-36

Hand microphone

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

GENERAL

Frequency coverage:

RX:

0.030 ~ 60.000 MHz

TX:

1.810 ~ 1.999 MHz
3.500 ~ 3.800 MHz
7.000 ~ 7.100 MHz
10.100 ~ 10.150 MHz
14.000 ~ 14.350 MHz
18.068 ~ 18.168 MHz
21.000 ~ 21.450 MHz
24.890 ~ 24.990 MHz
28.000 ~ 29.700 MHz
50.000 ~ 52.000 MHz

Mode:

USB, LSB, CW, RTTY, AM, FM, PSK31

Number of
memory channels:

101 (99 regular, 2 scan edges)

Antenna impedance:

50 ohm unbalanced

Antenna connector:

SO-239 x 4 and BNC x 1

Temperature range:

0°C to +50°C

Frequency stability:

Less than ±0.05ppm (0°C to 50°C)

Frequency resolution:

1 Hz

Power supply:

85 ~ 265VAC

Power consumption:

Tx: Max. power 800VA
Rx Standby: 200VA (typ.) 
Rx Max. audio: 210VA (typ.)

Dimensions:

424 (W) x 149 (H) x 435 (D) mm

Weight:

24 kg.

TRANSMITTER

Output power:
(cont. adjustable)

SSB, CW, RTTY, FM, PSK31: 5-200W 
AM: 5-50W

Modulation system:

SSB: DPSN modulation 
AM: Digital low power modulation 
FM: Digital phase modulation

Spurious emission:

More than 60dB (HF)
More than 70dB (50 MHz)

Carrier suppression:

More than 63dB

Unwanted sideband suppression:

More than 80dB

Microphone connector:

8-pin connector (600 Ohm)

RECEIVER

Receive system:

Double conversion superheterodyne

Intermediate frequencies:

1st: 64.455MHz
2nd: 36kHz

Sensitivity (typical):

Frequency range 

(MHz)

SSB, CW, RTTY, PSK31 
(at 2.4 kHz BW)

AM

(at 6 kHz BW)

FM

(at 15 kHz BW)

0.1-1.799

0.5µV

6,3µV

-

1.8-29.999

0.16µV*1

2µV

-

28.0-29.99

-

-

0.5µV*1

50.0-54.0

0.13µV*2

1µV

0.32µV*2

10 db S/N for SSB, CW, RTTY and AM
12 dB SINAD for FM
*1=pre-amp 1 is ON, *2=pre-amp 2 is ON

Squelch sensitivity:
(Pre-amp: OFF)

SSB, CW, RTTY, PSK31: Less than 5.6µV 
FM: Less than 1µV

Selectivity:(representative value)

SSB, RTTY: (BW: 2.4kHz)

More than 2.4kHz/-3dB 
Less than 3.6kHz/-60dB

CW:
(BW: 500Hz)

More than 500Hz/-3dB 
Less than 700Hz/-60dB

AM:
(BW: 6kHz)

More than 6.0kHz/-3dB
Less than 15.0kHz/-60dB

FM:
(BW: 15kHz)

More than 12.0kHz/-6dB 
Less than 20.0kHz/-60dB

Spurious and image rejection ratio:

More than 70dB

AF output power:
(at 13.8V DC)

More than 2.6W at 10% distortion with an 8 Ohm load

RIT variable range:

±9.999kHz

PHONES connector:

3-conductors 6.35 (d) mm

EXT SP connector:

2-conductors 3.5 (d) mm /8 Ohm

ANTENNA TUNER

Matching impedance range:

16.7-150 Ohm unbalanced*1 (HF bands) 
20-125 Ohm unbalanced*2 (50MHz band) 
*1 Less than VSWR 3:1
*2 Less than VSWR 2.5:1

Min. operating input power:

8W (HF)
15W (50 MHz)

Πομποδέκτες Βάσεως, Φορητοί Πομποδέκτες, Δέκτες, CB Radio, PMR, Scanners, Ραδιόφωνα, Κεραίες φορητών ασυρμάτων, Κεραίες Βραχέων, Κεραίες VHF/UHF, Κεραίες Αυτοκινήτου VHF/UHF, Κεραίες λήψης, Κεραίες CB, Antenna Tuners, Τροφοδοτικά, Diamond Antennas, Comet Antennas, Cushcraft, Alinco, Icom, Yaesu, Kenwood, Polmar, Tyt, Wouxun, Baofeng, MFJ

Cushcraft
Cushcraft

 

κατασκευή dynamicsite.gr
powered by: dynamicsite