crt dual micron uv 1

CRT MICRON UV

Πομποδέκτης με δύο μπάντες, VHF και UHF 25 Watt αυτοκίνητου η μοτοσυκλέτας, διπλής ένδειξης και διπλής αναμονής. Το μικρόφωνο διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο και προγραμματιζόμενα πλήκτρα λειτουργιών.

€119.00

2010 SX 600

€135.00

power suply 30 ii

MAAS POWER SUPPLY 30-35 A

Δυνατό σε ρεύμα τροφοδοτικό και ελαφρύ σε βάρος, με ρυθμιζόμενη τάση από 9 έως 15 Volt η σταθερή 13.8Vcc και μέγιστο ρεύμα τα 35A.

€99.00

DM 30

Διαθέτει διακόπτη για επιλογή ρυθμιζόμενης ή σταθερής τάσης 13.8V.

€110.00

Diamond Antenna NR 770RSPDiamond Antenna NR-770HSP

Υψηλών προδιαγραφών mobile κεραία με κάλυψη συχνοτήτων στους 144 και 430MHz. Ύψος 1 μέτρο. Ικανοποιητική ευκαμψία στην περίπτωση που δεχτεί πίεση

€39.00

 MOBILE HF SSBDiamond Antenna HF-40FXW
 
EA270ZB13EAntenna 5+8 EL
Multi-band κεραία και για
τις δυο ζώνες VHF/UHF.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί
για FM, αλλά και SSB/ CW,
με τοποθέτηση κάθετα η
οριζόντια αντίστοιχα.
€109.00
Ultraflex 7 5517499a9f229
Ultraflex-7
Ομοαξονικό καλώδιο 50Ω
φτιαγμένο για επαγγελματικές
και ραδιοερασιτεχνικές εφαρμογές.
 Είναι από κατασκευής ιδιαίτερα
εύκαμπτο με πολύκλωνο
εσωτερικό αγωγό. 
€2.00 το μέτρο
 
Έχουμε 86 επισκέπτες συνδεδεμένους


ICOM IC-7600

Ο διάδοχος της σειράς IC-756. H 45 χρόνια εμπειρία της Icom στην αναλογική τεχνολογία κυκλωμάτων RF συνδυαζόμενη με την τελευταία ψηφιακή τεχνολογία έχουν σαν αποτέλεσμα έναν εκπληκτικό πομποδέκτη με δυναμική περιοχή 104dB...
€3 150.00

Ο διάδοχος της σειράς IC-756.

H 45 χρόνια εμπειρία της Icom στην αναλογική τεχνολογία κυκλωμάτων RF συνδυαζόμενη με την τελευταία ψηφιακή τεχνολογία έχουν σαν αποτέλεσμα έναν εκπληκτικό πομποδέκτη με δυναμική περιοχή 104dB και δυνατότητα αναχαίτισης σημείου 3ης τάξης +30dBm χωρίς να θυσιαστεί η ευαισθησία του δέκτη.

Στον IC-7600 έχουν προστεθεί ορισμένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που υπάρχουν στις ναυαρχίδες IC- 7700/7800. Το αποτέλεσμα είναι ένας νέος πομποδέκτης με εκπληκτική απόδοση και πληθώρα νέων καινοτομιών που περιλαμβάνουν και τις νέες μονάδες διπλής μετατροπής υπερετερόδυνου συστήματος, την μονάδα διπλού DSP και το φίλτρο οροφής των 3kHz της IF.

ICOM IC-7600

Διπλό DSP εκπομπής / λήψης και απεικόνιση φάσματος

Ο IC-7600 είναι εξοπλισμένος με δυο 32μπιτες μονάδες DSP κινητής υποδιαστολής για εκπομπή και λήψη καθώς και απεικόνιση φάσματος. Οι μονάδες DSP παρέχουν υψηλή απόδοση συγκρινόμενη μόνο με τα ακριβά μοντέλα πομποδεκτών IC-7700 και IC-7800.

Ο IC-7600 καταφέρνει παρόμοια απόδοση χάρις στο πάντρεμα της υψηλής ταχύτητας της ψηφιακής επεξεργασίας του σήματος με την τεχνογνωσία της Icom στα αναλογικά RF κυκλώματα.

O υπερετερόδυνος διπλής μετατροπής δέκτης μειώνει δραματικά την εντός μπάντας IMD

Ο IC-7600 χρησιμοποιεί ένα σύστημα υπερετερόδυνο διπλής μετατροπής το οποίο διαθέτει απόρριψη ειδώλου για το 2ο στάδιο μείξης. Συγκρινόμενο με το σύστημα τριπλής μετατροπής είναι τεχνικά δύσκολο να φτάσει σε μια σταθερή λειτουργία της μείξης αλλά μειώνει δραματικά την παραμόρφωση του σήματος μέσω της επεξεργασίας στην IF και παρέχει υψηλής πιστότητας σήμα στην μονάδα DSP. Σαν αποτέλεσμα ο IC-7600 παρέχει ένα πιο καθαρό και ευκρινές σήμα.

icom-ic-7600-rear

Η διαχείριση του βρόγχου AGC ελέγχεται από την μονάδα DSP

O IC-7600 ανιχνεύει την τάση AGC από το σήμα το οποίο έχει περάσει το ψηφιακό φίλτρο IF. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο IC-7600 εμποδίζει το μπλοκάρισμα του ACG από ένα γειτονικό ισχυρό σήμα αναδεικνύοντας την πλήρη δυναμική του ψηφιακού φίλτρου IF.

To ψηφιακό φίλτρο IF και το χειροκίνητο φίλτρο Notch επεξεργάζονται επίσης από τον βρόγχο AGC.

Τρία φίλτρα οροφής στην 1η IF, συμπεριλαμβανομένου και των 3kHz

O IC-7600 έχει 3 φίλτρα στην 1η IF (φίλτρα οροφής) πριν από το 1ο στάδιο ενίσχυσης της IF. Μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο εύρος φίλτρου από 3kHz, 6kHz και 15kHz εξαρτώμενο από την διαμόρφωση λειτουργίας (για τα FM είναι σταθερό αυτό των 15kHz).

Το φίλτρο των 3kHz στην 1η IF προστατεύει το επόμενο στάδιο από την επιρροή ισχυρών γειτονικών σταθμών.

O IC-7600 περιλαμβάνει το χαρακτηριστικό 'φτιάξε το δικό σου φίλτρο'.

Η επιλογή αυτή δίνει στον χειριστή την ευχέρεια να ρυθμίσει τα χαρακτηριστικά της μορφής (οξεία ή ήπια), το εύρος και το κέντρο συχνότητας. Σύνθετες μνήμες φίλτρου αποθηκεύουν τις τελευταίες ρυθμίσεις του φίλτρου με την χρησιμοποιούμενη διαμόρφωση. Αυτό δίνει την ευχέρεια στον χειριστή να αλλάζει αλλάζει γρήγορα τα φίλτρα για σταθερές καταστάσεις λειτουργίας, όπως πχ σε ένα contest.

Διπλός Ψηφιακός Συντονισμός της Ζώνης Διέλευσης (Twin PBT)

Μόλις προσαρμοστούν τα φίλτρα, ο χειριστής έχει επιπλέον έλεγχο με την λειτουργία του δι­πλού ψηφιακού συντονισμού ζώνης διέλευσης (PBT). Ο διπλός συντονισμός της ζώνης διέλευσης (PBT) βοηθά στην εξουδετέρωση των παρεμβολών αλλάζοντας το εύρος ζώνης του φίλτρου IF ή και μεταφέροντας την κεντρική συχνότητα. Η λειτουργία αυτή σας επιτρέπει να αποκόψετε όλη την παρεμβολή και τον θόρυβο έτσι ώστε να ακούσετε το επιθυμητό σήμα.

Μη αυτόματο Ψηφιακό Φίλτρο Notch

Σήματα όπως ετερόδυνα και ενοχλητικά φέροντα ΑΜ αποτελούν πια παρελθόν και μπορούν να εξουδετερωθούν με την τεχνολογία του αυτόματου φίλτρου Notch.
Επιπλέον η μορφή του χειροκίνητου φίλτρου Notch μπορεί να αλλάξει με τρεις επιλογές, με μια εξασθένιση μεγαλύτερη από 70dB.
 
Μείωση Θορύβου

Το 32-μπιτο DSP προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα, αφού έχει την δυνατότητα να ξεχωρίζει τα ενοχλητικά συστατικά από το σήμα μας, αφαιρώντας έτσι τον θόρυβο. Αφού μειωθεί ο θόρυβος, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική αναλογία σήματος - θορύβου η οποία εξασφαλίζει πεντακάθαρο ήχο χωρίς παραμορφώσεις σε όλες τις διαμορφώσεις!

Περιοριστής Θορύβου

Ο περιοριστής θορύβου εξαλείφει τον παλμικό θόρυβο όπως τον θόρυβο που παράγεται από τις αναφλέξεις των οχημάτων ή τα ατμοσφαιρικά παράσιτα. Είναι ρυθμιζόμενο σε 100 βήματα.

Λειτουργία Dual Watch

H λειτουργία Dual Watch μας επιτρέπει να κάνουμε ταυτόχρονη λήψη 2 σημάτων στην ίδια μπάντα. Ο πρωτεύων και δευτερεύων δέκτης μπορούν εύκολα να εναλλάσσονται καθώς οι δυο αυτοί δέκτες έχουν πανομοιότυπα εξαρτήματα.

Υψηλής Σταθερότητας Κρυσταλλικός Ταλαντωτής

Ο IC-7600 παρέχει μια σταθερότητα συχνότητας 0.5ppm, αυτό επιτυγχάνεται με έναν υψηλής σταθερότητας κρυσταλλικό ταλαντωτή ελεγχόμενης θερμοκρασίας (0XC ~ +50XC), προσφέρο­ντας σταθερή λειτουργία ακόμα και για λειτουργία RTTY ή PSK31.

Έγχρωμη οθόνη 5.8'' TFT μεγάλης οπτικής γωνίας

Η 5.8'' έγχρωμη TFT οθόνη του IC-7600 έχει μια μεγάλη οπτική γωνία η οποία παρέχει έξοχη κλιμάκωση στην απεικόνιση των χρωμάτων και υψηλό λόγο αντίθεσης. Αυτό βελτιώνει την αναγνωσιμότητα της οθόνης από οποιαδήποτε γωνία και αν την παρακολουθήσετε. Επιπλέον επειδή ο χρόνος απόκρισης είναι σχεδόν σταθερός σε όλες τις χρωματικές κλιμακώσεις, η οθόνη παρέχει ομαλή και φυσική κίνηση κατά την απεικόνιση του φάσματος. Ο άσπρος οπίσθιος φωτι­σμός παρέχει γρηγορότερη εκκίνηση, σταθερή φωτεινότητα και συγκριτικά μεγαλύτερο χρόνο ζωής.

Απεικόνιση Φάσματος

Η ανάμειξη της μονάδας του DSP στην απεικόνιση του φάσματος αυξάνει σημαντικά την δυναμι­κή περιοχή, τον χρόνο απόκρισης και την ακρίβεια της συχνότητας. Η απεικόνιση φάσματος στον IC-7600 χρησιμοποιεί επίσης το ψηφιακό φίλτρο IF που συνυπάρχει με την μονάδα DSP. Η βέλτιστη ανάλυση του εύρους ζώνης επιλέγεται αυτόματα σε συνάρτηση με το εύρος της σάρω­σης.

Ψηφιακή Μνήμη Αποθήκευσης

Η ψηφιακή μνήμη αποθήκευσης σας επιτρέπει να μαγνητοφωνείτε το εισερχόμενο σήμα και να το αναπαράγεται αργότερα, ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για αυτούς που κυνηγούν σπάνια DX και λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς. Ο IC-7600 έχει στην πρόσοψη ειδικά πλήκτρα άμεσης πρόσβασης “Rec” και “Play”. Η λειτουργία time-shift σας δίνει την δυνατότητα να ξεκινήσετε την εγγραφή του εισερχόμενου σήματος από 15'' πριν πιέσετε το πλήκτρο εγγραφής. Ο IC-7600 διαθέτει 4 κανάλια μνήμης εκπομπής (μέγιστος χρόνος εγγραφής 90'' ανά κανάλι) και 20 κανάλια μνήμης λήψης (μέγιστος χρόνος 30'' ανά κανάλι, συνολικά 200'' και με τα 20 κανάλια). Επιπλέον το καταγεγραμμένο σήμα μπορεί να αποθηκευτεί σε ένα USB στίκ.

Μετρητής Πολλαπλής Λειτουργίας

Ο μετρητής πολλαπλής λειτουργίας σας δίνει την δυνατότητα να έχετε άμεση αντίληψη για τις συνθήκες εκπομπής/λήψης με μια ματιά. Επιπλέον με τις ενδείξεις για την ισχύ του σήματος, την ισχύ εκπομπής, το ALC, την στάθμη συμπίεσης και την ένδειξη στασίμων, ο IC-7600 δείχνει την τάση και το ρεύμα του συλλέκτη του τελικού ενισχυτή (Vd,Id) καθώς επίσης και την θερμοκρασία (TEMP) του κυκλώματος του τελικού ενισχυτή.

RF Συμπιεστής Ομιλίας

O ψηφιακός συμπιεστής ομιλίας ενισχύει τη μέση ισχύ της RF εξόδου βελτιώνοντας έτσι την ισχύ και την ακουστικότητα του σήματος.

Λειτουργία RTTY/PSK31 με χρήση πληκτρολογίου USB

Με την σύνδεση ενός πληκτρολογίου USB, ο IC-7600 σας δίνει την δυνατότητα εκπομπής και λήψης RTTY και PSK31. Το διπλό ψηφιακό φίλτρο κορυφής μειώνει την παρεμβολή από άλλα σήματα κατά την λήψη των ψηφιακών τόνων. Η ένδειξη συντονισμού σας επιτρέπει να συντονιστείτε με ακρίβεια, επιπλέον υπάρχουν 8 συνολικά κανάλια μνήμης εκπομπής RTTY και PSK ικανά να αποθηκεύσουν 62 χαρακτήρες για χρησιμοποιούμενα συχνά μηνύματα σε κάθε κανάλι.

Προγραμματιζόμενος από τον χρήστη ήχος ορίου μπάντας

Μπορείτε να προγραμματίσετε το όριο της μπάντας όχι μόνο βάσει της επίσημης κατανομής των συχνοτήτων αλλά με βάση πιο καθορισμένων συχνοτήτων όπως συχνότητες διαγωνισμών, λειτουργία σε CW κλπ. Αν προσπαθήσετε να λειτουργήσετε έξω από τα καθορισμένα από τον χρήστη όρια με έναν προειδοποιητικό ήχο. Μπορείτε επίσης να εμποδίσετε την εκπομπή έξω από τα όρια.

Τριπλός Καταχωρητής Στοίβας

Ο τριπλός καταχωρητής στοίβας αποθηκεύει και ανακαλεί γρήγορα, την συχνότητα και την διαμόρφωση λειτουργίας τριών καναλιών (ή συχνοτήτων) για κάθε μπάντα. Απλά πατήστε το πλήκτρο της μπάντας (στο πληκτρολόγιο 10 πλήκτρων) και με τον τρόπο αυτό μπορείτε να ανακαλέσετε την τελευταία χρησιμοποιούμενη συχνότητα και διαμόρφωση. Η λειτουργία αυτή είναι βολική κατά την αλλαγή μπάντας κατά την διάρκεια των διαγωνισμών.

Ενσωματωμένο Χειριστήριο με Μνήμη

Ένα ενσωματωμένο χειριστήριο μνήμης παρέχει 4 κανάλια για CW και 8 κανάλια για RTTY και PSK31, το κάθε κανάλι μπορεί να αποθηκεύσει έως και 70 χαρακτήρες για κάθε διαμόρφωση. Το χειριστήριο μνήμης είναι χρήσιμο για κλήσεις ή την ανταλλαγή αριθμών κατά τη διάρκεια κάποιων διαγωνισμών, ακόμη και κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας, αποθηκεύει το είδος του πομποδέκτη, την κεραία και άλλα στοιχεία. Με τη σύνδεση ενός πληκτρολογίου USB, το χειριστή­ριο μνήμης (συμπεριλαμβανομένης της μνήμης RTTY και PSK) μπορεί να αποσταλεί με το πάτη­μα ενός λειτουργικού κουμπιού (F1~F12) από το πληκτρολόγιο.

USB υποδοχές στην πρόσοψη και στο πίσω μέρος

Το IC-7600 έχει USB υποδοχές, μία στην πρόσοψη και άλλη μία στο πίσω μέρος. Μπορείτε να συν­δέσετε ένα πληκτρολόγιο USB ή ένα USB στικ στην μπροστινή πλευρά (υποδοχή τύπου Α) και τον υπολογι­στή σας στην πίσω πλευρά (υποδοχή τύπου Β). Το IC-7600 μπορεί να ελεγχθεί με έναν υπολογιστή μέσω ενός καλωδίου USB χρησιμοποιώντας δεδομένα σε CIV μορφή. Επιπλέον, το στάδιο διαμορφωτή και ο λαμβανόμενος ήχος μπορούν επίσης να μεταφέρονται μέσω του καλωδί­ου USB. Με τη χρήση κατάλληλου προαιρετικού λογισμικού, μπορείτε να ελέγξετε από απόσταση τη λειτουργία του IC-7600 μέσω του υπολογιστή σας.

*Το λογισμικό δεν παρέχεται από την ICOM αυτή τη στιγμή.

Ισοσταθμιστής Μικροφώνου και ρυθμιζόμενο εύρος ζώνης εκπομπής.

Ο ενσωματωμένος ισοσταθμιστής ήχου έχει ξεχωριστές ρυθμίσεις για μπάσα και πρίμα με συνο­λικά 121 συνδυασμούς, έτσι ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τον τόνο της φωνής σας όπως θέλετε. Επιπλέον, το εύρος ζώνης μετάδοσης είναι επιλέξιμο από 100, 200, 300, 500Hz στο κάτω όριο, και 2500, 2700, 2800, 2900Hz στο πάνω όριο, αντίστοιχα. Τρεις τύποι υψηλών και χαμηλών συνδυα­σμών μπορούν να αποθηκευτούν στη μνήμη σαν αγαπημένες ρυθμίσεις. Με αυτή την ευελιξία η βασιζόμενη στο DSP κυματομορφή διαμόρφωσης, η ποιότητα του εκπεμπόμενου ήχου μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με την προτίμησή που έχετε.

Υψηλής ισχύος Τελικοί Ενισχυτές

Τα υψηλής ισχύος τρανζίστορ FET, RD100HHF1, χρησιμοποιούνται για την μονάδα Ισχύος προ­σφέροντας εξαιρετικά χαρακτηριστικά ποιότητας σήματος και IMD. Η μεγάλης έκτασης ψήκτρα και οι ανεμιστήρες ψύξης, παρέχουν 100W συνεχούς ισχύος για τις δύσκολες συνθήκες των δια­γωνισμών ή την λειτουργία με ψηφιακές διαμορφώσεις.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Δύο κονέκτορες Tx/Rx κεραίας με αυτόματο επιλογέα.
Κονέκτορας in/out για κεραία λήψης ή εξωτερικό εξασθενητή.

Δέκτης

Γενική κάλυψη δέκτη από 30kHz μέχρι 60MHz.
(*Ορισμένες ζώνες συχνοτήτων δεν καλύπτονται, αναλόγως την έκδοση του μοντέλου)

Δύο είδη προενισχυτή λήψης

PREAMP 1 - Αυξάνει τα χαμηλά σήματα βελτιώνοντας τα χαρακτηριστικά της ενδοδιαμόρφωσης
PREAMP 2- Προενισχυτής υψηλού κέρδους
Ενσωματωμένος εξασθενητής RF (6, 12 και 18 dB)

Πομποδέκτης

Παρακολούθηση εκπομπής
Κωδικοποιητής και αποκωδικοποιητής 50 τόνων CTCSS
Λειτουργία VOX (Ενεργοποίησης Εκπομπής από τη Φωνή)
Έλεγχος ισχύος σε όλες τις διαμορφώσεις

Λειτουργία CW

Το σχήμα της κυματομορφής ελέγχεται από DSP
Πολυ-λειτουργικό ηλεκτρονικό χειριστήριο με ρυθμιζόμενη ταχύτητα χειρισμού, λόγου τελείας/παύλας ρύθμιση πόλωσης χειριστηρίου πεταλούδας και λειτουργία 'bug keyer'
Ρύθμιση τόνου CW από 300Hz έως 900Hz
Υποδοχή διπλού κλειδιού
Λειτουργία πλήρους διακοπής (full break-in) και ημι-διακοπής (semi break-in)

Λειτουργίες

Ψηφιακή ένδειξη που εμφανίζει ισχύ εξόδου, στάθμη ALC, SWR, COMP (στάθμη συμπίεσης), Id (ρεύμα συλλέκτη στον τελικό ενισχυτή) και Vd (τάση στον τελικό ενισχυτή)

Ενσωματωμένο συνθεσάιζερ φωνής για την αναγγελία συχνότητας, διαμόρφωσης και στάθμη του σήματος στα Αγγλικά

Ρύθμιση του είδους διαμόρφωσης για ευέλικτη και γρήγορη ρύθμιση

Γρήγορη μνήμη αποθηκεύει μέχρι 5 ή 10 συχνότητες

Γρήγορη λειτουργία split και λειτουργία κλειδώματος συχνότητας

Ενιαίο ρυθμιστικό για ρύθμιση RF και Squelch

Μεταβλητά RIT και ΔTx έως 9.999kHz

Δύο ρολόγια που δείχνουν τοπική και UTC ώρα

Ρύθμιση 1Hz και ένδειξη του τόνου

101 μνήμες με ονομασία μέχρι 10 χαρακτήρες

Λειτουργία σάρωσης προγραμματισμένη, μνήμης και επιλεγμένης μνήμης

Λειτουργία αυτόματου βήματος συντονισμού

Ρυθμιζόμενη ροπή της ρόδας συντονισμού

Προειδοποιητικός ήχος στα όρια μιας μπάντας (μπορεί να αναιρεθεί)

Κύκλωμα ελέγχου για το τιούνερ AH-4

Αυτόματη ρύθμιση της ταχύτητας για ψηφιακές διαμορφώσεις

Διασύνδεση CI-V με την προαιρετική επιλογή CT-17

Λειτουργία προστασίας οθόνης

Προαιρετικά αξεσουάρ

IC-PW1EURO

HF+50 MHz 1 kW HF LINEAR AMPLIFIER
Covers all HF and 50 MHz bands, provides clean, stable 1 kW output. Automatic antenna tuner and compact detachable controller are standard. 2 exciter inputs are available

AH-2b

ANTENNA ELEMENT 
A 2.5m long antenna element for mobile operation with the AH-4.
All bands between 7–54 MHz can be matched.

AH-4

HF+50 MHz AUTOMATIC ANTENNA TUNER
Covers 3.5–54 MHz with a 7m (23ft) or longer wire antenna

AT-180

AUTOMATIC ANTENNA TUNER
Compact, light weight antenna tuner.

AH-710

FOLDED DIPOLE ANTENNA 
Covers from 2to 30MHz. PL-259 connector. Easy to assemble

HV-6

Triband mobile antenna

HV-10

Biband mobile antenna

SP-10

EXTERNAL SPEAKER 
Compact size speaker

SP-20

EXTERNAL SPEAKER 
4 audio filters; headphone jack; can connect to 2 transceivers. 
Input impedance: 8 Ohm Max. Output power: 5W

SP-21

EXTERNAL SPEAKER 
Input impedance: 8 Ohm Max.
Output power: 5W

SP-23

External speaker

SP-25

External speaker

SP-30

External speaker

SP-33

External speaker

SP-35

External speaker

SM-20

DESKTOP MICROPHONE 
High quality desktop microphone. 
Includes [UP]/[[DOWN] switches and low cut function.

SM-27

Desktop microphone

SM-30

Desktop microphone

SM-50

Desktop microphone

HM-36

HAND MICROPHONE 
Same as that supplied with the radio.

CT-17

CI-V LEVEL CONVERTER 
For remote transceiver control from a PC equipped with an RS-232C port.

OPC-599

CABLE ADAPTER
Converts 13-pin ACC connector to 7-pin + 8-pin ACC connector for connection with IC-PW1/EURO1

PS-300

GENERAL PURPOSE POWER SUPPLY 
o Max. 30A output (25A continuous) 
o 9-15V variable output voltage 
o Transformer type 
o Voltage and current meters 
o 209(W)x120(H)x280(D) mm; 87/32 423/32 111/32 in dimensions
(Not available in some countries)

PS-126

Base power supply 25A

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

GENERAL

Frequency coverage:

RX:

0.030 ~ 60.000 MHz*

TX:

1.810 ~ 1.999 MHz**
3.500 ~ 3.800 MHz
7.000 ~ 7.200 MHz
10.100 ~ 10.150 MHz
14.000 ~ 14.350 MHz
18.068 ~ 18.168 MHz
21.000 ~ 21.450 MHz
24.890 ~ 24.990 MHz
28.000 ~ 29.700 MHz
50.000 ~ 52.000 MHz**

*Guarantee range: 0.5 - 29.888 & 
50-54.000 MHz
 

**Equipment subject to rules of use "general authorization", arts. 104 paragraph 1 and 135 paragraphs 1,2,3 Electronic Communications Code of DL 01.08.2003 No. 259. The apparatus should be used on national territory only in the frequency bands allocated by the National Allocation Plan in force at the service of amateur radio frequencies.

Mode:

USB, LSB, CW, RTTY (FSK), AM,

No. of memory Ch:

201 (199 regular, 2 scan edges)

Antenna impedance:

50 ohm

Antenna connector:

SO-239

Temperature range:

-10°C to +60°C

Frequency stability:

Less than ±0.5ppm

Frequency resolution:

1 Hz

Power supply:

13.8V cc ±15% (negative ground)

Power consumption:

Tx Max power: 

22.0A

Rx Stand-by:

2.0A

Rx Max. audio:

1.3A

Dimensions:

340 (W) x 116 (H) x 279,30 (D) mm

Weight:

5.5 kg.

TRANSMITTER

Modulation system:

SSB: 

DPSN

AM:

Digital low power

Output power:

SSB, CW, RTTY: 

2 ~ 100W

AM:

1 ~ 30W

Spurious emission:

Less than -50dB (HF)
Less than -63dB (50 MHz)

Microphone connector:

8-pin (600 Ohm)

RECEIVER

Intermediate frequencies:

64.455 MHz, 36 kHz

Sensitivity:

SSB, CW

Less than 0.16µV (1.8-29.995MHz)
Less than 0.13µV (50MHz)

AM

Less than 13µV (0.5-1.8MHz)
Less than 2µV- (1.8-29.995MHz)
Less than 1µV (50MHz)

Squelch sensitivity:

Πομποδέκτες Βάσεως, Φορητοί Πομποδέκτες, Δέκτες, CB Radio, PMR, Scanners, Ραδιόφωνα, Κεραίες φορητών ασυρμάτων, Κεραίες Βραχέων, Κεραίες VHF/UHF, Κεραίες Αυτοκινήτου VHF/UHF, Κεραίες λήψης, Κεραίες CB, Antenna Tuners, Τροφοδοτικά, Diamond Antennas, Comet Antennas, Cushcraft, Alinco, Icom, Yaesu, Kenwood, Polmar, Tyt, Wouxun, Baofeng, MFJ

Cushcraft
Cushcraft

 

κατασκευή dynamicsite.gr
powered by: dynamicsite