aa G 450cProm
YAESU G-450C
Ρότορας περιστροφής κατευθυνόμενων κεραιών μεσαίου τύπου που προορίζετε για να περιστρέφει συστήματα κεραιών HF/VHF/UHF.
aa sirio827prom

Κλασική κεραία τύπου 5/8 υψηλής ποιότητας. Στη κατηγόρια των 5/8 κεραιών είναι από της κλασικές δυνατές, για τα 10 και 11 μέτρα.

€159.00

pl 680 2
€165.00
 
Diamond Antenna MR 77Diamond Antenna MR-75S
Κεραία αυτοκινήτου VHF/UHF με μαγνητική βάση.
€38.00
 
 MFJ 904HProm 2

Συντονίζει οποιαδήποτε κεραία και είναι ιδανικό για οποιαδήποτε χρήση,είτε στο σπίτι είναι για mobile η portable λειτουργία.

€199.00

DM 30
Διαθέτει διακόπτη για επιλογή ρυθμιζόμενης ή σταθερής τάσης 13.8V.
€110.00
 
SIRIO SD 1300U W 52794cc1414b6
SIRIO SD-1300 WIDE BAND DISCONE
Εξαιρετικής κατασκευής κεραία Discone ευρείας λήψης και εκπομπής από 25 έως 1300 MHz.
€119.00
 
EAntenna Multiba 5250614c14909

EAntenna Multiband Rotary Dipole CLASSIC 10/15/20m

Στιβαρή κατασκευή, αποδεκτό βάρος, αντοχή της σε ισχύ 3 kW, πλεονέκτημα περιστροφής. Αποτελείται από 3 στοιχεία τοποθετημένα το ένα επάνω από το άλλο και η τροφοδοσία της γίνεται μόνο μέσω ενός ομοαξονικού καλωδίου και στις 3 ζώνες.

€295.00

EA270ZB13EAntenna 5+8 EL
Multi-band κεραία και για
τις δυο ζώνες VHF/UHF.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί
για FM, αλλά και SSB/ CW,
με τοποθέτηση κάθετα η
οριζόντια αντίστοιχα.
€109.00
eantenna 80ocf15 windom 80m

Κεραίες Windom (Ασύμμετρα Δίπολα)

Από €99.00

Diamond Antenna 52758b7f82d85

Diamond Antenna A-144S10, (VHF)

Κατευθυνόμενη κεραία βάσης VHF υψηλής απολαβής. Καλύπτει από 144 έως 146MHz

€76.00

Comet CYA 1216E 56bb9ef787aea

Comet CYA-1216E

Η Comet CYA-1216E 23cm έχει πάνω από 16 dBi απολαβή και η ιαπωνική κατασκευαστική ποιότητα της θα σας παρέχει πολλά χρόνια εγγυημένη λειτουργία στους 1.2 GHz.

€159.00

ladder

Κάθοδος(ladder line) ανοικτής γραμμής 450 Ωμ

€1.75

Έχουμε 349 επισκέπτες συνδεδεμένους


YAESU FTM-400XDE

Ο πρώτος πομποδέκτης που σχεδιάστηκε να είναι πλήρως συμβατός με το διπλό σύστημα YAESU System Fusion Dual Mode. Σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες ψηφιακής διαμόρφωσης τύπου FDMA, το σύστημα C4FM προσφέρει εξαιρετική ποιότητα επικοινωνίας.
€559.00

Yaesu FTM-400DE ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ 144/430 MHz, C4FM FDMA / FM

Από το φθινόπωρο του 2015 Yaesu εισήγαγε το FTM- 400XDE. Οι διαφορές με την προηγούμενη έκδοση το FTM – 400DE είναι ο βελτιωμένος δέκτης GPS με 66 κανάλια, το οποίο κλειδώνει πιο γρήγορα στους δορυφόρους ( TTF ). Περαιτέρω το FTM – 400XDE είναι εξοπλισμένο με ένα μικρό, εύκολα ανοιγόμενο καπάκι στην κορυφή , επιτρέποντας γρήγορη και εύκολη αναβάθμιση του firmware χωρίς να ανοίξετε τον ασύρματο όπως παλιά.

Ο πομποδέκτης αυτοκινήτου FTM-400DE είναι ο πρώτος που σχεδιάστηκε να είναι πλήρως συμβατός με το διπλό σύστημα YAESU System Fusion Dual Mode. Σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες ψηφιακής διαμόρφωσης τύπου FDMA, το σύστημα C4FM προσφέρει εξαιρετική ποιότητα επικοινωνίας, με μικρό ρυθμό σφαλμάτων μετάδοσης bit (ΒΕR). Η C4FM είναι η πρότυπη μέθοδος για επαγγελματικές συσκευές ραδιοεπικοινωνίας με FDMA, και συνεπώς θεωρείται ως η κύρια μελλοντική ψηφιακή διαμόρφωση του μέλλοντος. Μπορείτε για περισσότερες πληροφορίες να κατεβάσετε τον “Οδηγό Ψηφιακών Επικοινωνιών για τον Ραδιοερασιτέχνη” («Digital Communications Guide for Amateur Radio Operators») που διατίθεται από το site της Yaesu και επεξηγεί σε μεγαλύτερο βάθος αυτή την αποτελεσματική ψηφιακή διαμόρφωση.

Ο πομποδέκτης FTM-400DE λειτουργεί με 3 (τρεις) ψηφιακές διαμορφώσεις και 1 (μια) αναλογική, ώστε να μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Είναι ο πρώτος πομποδέκτης της Yaesu που είναι εξοπλισμένος με το πλήκτρο Αυτόματης Επιλογής Διαμόρφωσης (Automatic Mode Select, AMS), το οποίο ανιχνεύει στιγμιαία τον τύπο διαμόρφωσης του λαμβανόμενου σήματος. Η λειτουργία AMS επιτρέπει την εύκολη λειτουργία και απομακρύνει την ανάγκη χειροκίνητης επιλογής της διαμόρφωσης.

Λειτουργία V/D Mode (Ταυτόχρονη επικοινωνία Φωνής / Δεδομένων)

Το ψηφιακό σήμα φωνής εκπέμπεται στο μισό του διαθέσιμου εύρους ζώνης συχνοτήτων (καναλιού). Ταυτόχρονα, το άλλο μισό από το εύρος των 12.5 kHz του καναλιού χρησιμοποιείται για διόρθωση σφαλμάτων του σήματος φωνής και άλλων δεδομένων. Χρησιμοποιώντας ισχυρή τεχνολογία διόρθωσης σφαλμάτων που έχει αναπτυχθεί για τις επαγγελματικές συσκευές ραδιοεπικοινωνίας, οι αποδοτικοί κώδικες διόρθωσης σφαλμάτων παρέχουν το πλεονέκτημα των λιγότερων διακοπών επικοινωνίας. Η τεχνολογία Καθαρής Φωνής (Clear Voice) που αναπτύχθηκε για χρήση με ψηφιακή διαμόρφωση C4FM FDMA παρέχει την ιδανική ισορροπία μεταξύ της διόρθωσης σφαλμάτων μετάδοσης και ποιότητας ήχου.

Διαμόρφωση FR (Ψηφιακή Διαμόρφωση Φωνής Πλήρους Καναλιού)

Αυτή η διαμόρφωση χρησιμοποιεί ολόκληρο το εύρος ζώνης 12.5 kHz για τη μετάδοση ψηφιακών δεδομένων φωνής. Η μεγαλύτερη ποσότητα δεδομένων φωνής επιτρέπει επικοινωνία φωνής υψηλής ποιότητας, παρέχοντας ευχάριστο, κρυστάλλινο ήχο για τις συζητήσεις με φίλους στον αέρα.

Διαμόρφωση Data FR (Επικοινωνίες Δεδομένων Υψηλής Ταχύτητας)

Αυτή η διαμόρφωση μετάδοσης δεδομένων υψηλής ταχύτητας χρησιμοποιεί ολόκληρο το εύρος ζώνης 12.5 kHz για τη μετάδοση ψηφιακών δεδομένων. Ο πομποδέκτης μετάγεται αυτόματα στη λειτουργία αυτή όταν μεταδίδονται φωτογραφικές εικόνες, όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη μετάδοση μεγάλων ποσοτήτων ψηφιακών δεδομένων με υψηλή ταχύτητα.

Αναλογική διαμόρφωση FM

Η αναλογική διαμόρφωση FM είναι αποτελεσματική όταν τα πολύ ασθενή σήματα προκαλούν διακοπές στις ψηφιακές διαμορφώσεις. Επιτυγχάνει επικοινωνία μέχρι το όριο του υποβάθρου θορύβου. Επίσης, με την αναλογική διαμόρφωση FM, τα εξειδικευμένα κυκλώματα χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος της Yaesu παρέχουν μεγαλύτερη ηλεκτρική απόδοση σε σύγκριση με εκείνη στις ψηφιακές διαμορφώσεις. Αυτή είναι η συνηθισμένη διαμόρφωση FM που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι αναλογικοί φορητοί και κινητοί πομποδέκτες VHF/UHF.

Δυνατότητα Ψηφιακών και Αναλογικών (FM) Επικοινωνιών

Δεν θα χάσετε την επαφή με τους φίλους σας που δεν έχουν ακόμη εξοπλιστεί με ψηφιακούς πομποδέκτες. Ο πομποδέκτης FTM-400DR λειτουργεί τέλεια τόσο σε αναλογική διαμόρφωση FM, όσο και στις ψηφιακές διαμορφώσεις C4FM.

Μικρές διαστάσεις και βάρος

Μέγεθος:

Σώμα πομποδέκτη (mm): 140 (Π) x 40.6 (Υ) x 124.5 (Β), χωρίς τον ανεμιστήρα

Κεφαλή ελέγχου (mm): 140 (Π) x 72 (Β) x 20 (Υ), χωρίς τα χειριστήρια

Βάρος: 1.2 kg περίπου (σώμα πομποδέκτη, κεφαλή ελέγχου, καλώδιο διασύνδεσης)

Μεγάλη, πανέμορφη οθόνη αφής

Απολαύστε την ευκολία χρήσης που προσφέρει η μεγάλη, έγχρωμη οθόνη αφής 3.5 ιντσών του FTM-400. Τα εικονίδια συμβόλων, τα πλήκτρα πολλών λειτουργιών και τα μηνύματα του συστήματος παρουσιάζονται όλα έγχρωμα σε υψηλή ανάλυση, χάρη στην ευκρινή, φωτεινή έγχρωμη οθόνη TFT υγρών κρυστάλλων. Οι ρυθμίσεις και η κατάσταση λειτουργίας των ασύρματων συσκευών παρουσιάζονται με εύκολα αντιληπτό τρόπο. Μπορείτε να εκτελέσετε διάφορες λειτουργίες απλά και εύκολα, ακουμπώντας απαλά το δάκτυλό σας στην οθόνη.

Οι δυνατότητες της οθόνης περιλαμβάνουν:

·         Ανάλυση φάσματος

·         Ένδειξη υψομέτρου

·         Οθόνη για APRS®

·         Οθόνη έξυπνης πλοήγησης

·         Οθόνη άμεσης εισαγωγής συχνότητας

·         Οθόνη ρολογιού / χρονομέτρησης

·         Ισχυρός και ανθεκτικός πομπός

·         Ισχύς εξόδου RF του πομπού: 50 W / 20 W / 5 W.

·         Τύποι διαμόρφωσης: F1D, F2D, F3E: Variable Reactance Modulation, F7W: 4FSK (C4FM)

·         Μεγάλη ισχύς ήχου

·         Ισχυρή έξοδος ήχου 3 Watt με το εσωτερικό μεγάφωνο. Η ισχύς αυξάνει σε 8 W με χρήση του προαιρετικού εξωτερικού μεγαφώνου (MLS-200-M10).

·         Μεγάλη Κάλυψη Συχνοτήτων

Λήψη

108 – 137 MHz (Air Band)

137 – 174 MHz (144 MHz HAM)

174 – 400 MHz (GEN1)

400 – 480 MHz (430 MHz HAM)

480 – 999.99 MHz (GEN2)

Εκπομπή

144 – 148 MHz

430 – 440 MHz MHz

 

Περιλαμβάνεται το APRS®

Περιλαμβάνεται η δυνατότητα 1200/9600bps APRS® (Automatic Packet Reporting System).

Δυνατότητα λειτουργίας αναμετάδοσης

Ο πομποδέκτης FTM-400DE υποστηρίζει αναμετάδοση από τη μια μπάντα στην άλλη, με αναλογική διαμόρφωση. Η λειτουργία αυτή είναι πολύ χρήσιμη σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών κ.λπ.

Περιλαμβάνεται GPS

Ενσωματωμένος δέκτης και κεραία GPS που παρέχει πληροφορίες θέσης, χρόνου, διεύθυνσης και APRS®. Περιλαμβάνεται λειτουργία καταγραφέα θέσεων GPS. Μπορούν να συνδεθούν και εξωτερικοί δέκτες GPS.

Λειτουργία Hands-free

Η λειτουργία Hands-free είναι διαθέσιμη χρησιμοποιώντας την προαιρετική υπομονάδα Bluetooth® και το αντίστοιχο ακουστικό – μικρόφωνο (BU-2 και BH-2A).

Λειτουργία ασύρματης μετάδοσης φωτογραφικών εικόνων

Απλά συνδέστε ένα μικρόφωνο με κάμερα MH-85A11U (προαιρετικό αξεσουάρ). Πατήστε το πλήκτρο κλείστρου του μικροφώνου για να πάρετε φωτογραφίες και κατόπιν μπορείτε να τις δείτε στην οθόνη και να τις στείλετε εύκολα σε άλλους ψηφιακούς πομποδέκτες C4FM FDMA.

Οι εικόνες που λαμβάνονται παρουσιάζονται στην έγχρωμη οθόνη. Τα δεδομένα εικόνων περιλαμβάνουν επίσης και καταγραφή χρόνου και θέσης GPS. Μπορείτε εύκολα να πάτε στο μέρος όπου ελήφθη η εικόνα, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία επιστροφής σε προηγούμενη θέση (back track). Επιπρόσθετα, μπορείτε στην οθόνη να δείτε αν τα δεδομένα που μεταδόθηκαν ελήφθησαν επιτυχώς από τον άλλο σταθμό. Οι λαμβανόμενες εικόνες αποθηκεύονται σε κάρτα μνήμης micro SD μεγάλης χωρητικότητας. Μπορείτε να ανακαλέσετε και να μεταδώσετε εικόνες από τη μνήμη όποτε θέλετε. Οι εικόνες και τα δεδομένα της μνήμης μπορούν εύκολα να επεξεργαστούν με έναν προσωπικό υπολογιστή.

* Για τη λειτουργία λήψης φωτογραφιών απαιτείται η προαιρετική κάρτα μνήμης Micro SD.

Ψηφιακή Λειτουργία Group Monitor (GM)

Η ψηφιακή λειτουργία ελέγχου εμβέλειας GM ελέγχει αυτόματα ποια μέλη μιας ομάδας βρίσκονται εντός της εμβέλειας επικοινωνίας, και παρουσιάζει πληροφορίες όπως είναι η διεύθυνση και η απόσταση για κάθε χαρακτηριστικό κλήσης στην οθόνη. Αυτή η χρήσιμη λειτουργία, όχι μόνο σας επιτρέπει να δείτε ποιοι από τους φίλους σας είναι εντός της εμβέλειάς σας, αλλά επιπλέον σας παρουσιάζει με μια ματιά τις θέσεις όλων των μελών της ομάδας σας. Ακόμα, η λειτουργία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή μηνυμάτων και εικόνων στα μέλη της ομάδας. Η λειτουργία αυτή δεν είναι διαθέσιμη για επικοινωνίες μέσω επαναλήπτη.

Είναι πολύ χρήσιμη λειτουργία για περιπτώσεις όπως ομάδες έκτακτης ανάγκης, αλλά και πολλές άλλες, με όριο μόνο τη φαντασία σας!

Λειτουργία Έξυπνης Πλοήγησης

Η λειτουργία έξυπνης πλοήγησης επιτρέπει τον έλεγχο θέσης κάθε στιγμή. Με ψηφιακή διαμόρφωση φωνής / δεδομένων, οι πληροφορίες θέσης μεταδίδονται μαζί με τα δεδομένα φωνής, ώστε μπορεί να εμφανιστεί στην οθόνη η απόσταση και η διεύθυνση των άλλων σταθμών σε πραγματικό χρόνο, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μαζί τους.

Λειτουργία Επιστροφής σε Προηγούμενη Θέση

Η λειτουργία επιστροφής σε προηγούμενη θέση (Backtrack Function) επιτρέπει την πλοήγηση προς μια καταχωρημένη τοποθεσία με το πάτημα ενός πλήκτρου. Όταν κάνετε εκδρομή, απλά καταχωρήστε την θέση όπου θέλετε να επιστρέψετε πριν την αναχώρησή σας, και στην οθόνη θα εμφανιστεί η απόσταση και η διεύθυνση προς τη θέση εκείνη από την τρέχουσα θέση σας. Είναι μια πολύ χρήσιμη λειτουργία για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά και για τα διάφορα ταξίδια σας!

Λειτουργία Φωνητικών Οδηγιών και Καταγραφής Φωνής

Η προαιρετική υπομονάδα φωνητικών οδηγιών και καταγραφέα φωνής (FVS-2) ανακοινώνει την τρέχουσα συχνότητα λειτουργίας, τις αλλαγές μπάντας και τα μηνύματα APRS®. Μπορείτε να ηχογραφήσετε μέχρι 5 λεπτά λαμβανόμενων σημάτων, ή να ηχογραφείτε συνεχώς τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα λήψης.

Άλλες χρήσιμες λειτουργίες

·         Αναλυτής φάσματος πραγματικού χρόνου χωρίς να διακόπτεται ο ήχος του δέκτη

·         500 κανάλια μνήμης για κάθε μπάντα, A(Κύρια) και B(Δευτερεύουσα)

·         Αποθήκευση των καναλιών μνήμης και προσωπικών ρυθμίσεων στην κάρτα μνήμης SD

·         Με χρήση κάρτας micro SD, είναι εύκολο να αντιγραφούν οι ρυθμίσεις και τα άλλα δεδομένα σε άλλον, συμβατό πομποδέκτη.

·         Ευέλικτες λειτουργίες σάρωσης συχνοτήτων και μνημών (VFO Scan, Memory Scan, κ.λπ.)

·         Αναλογικό και ψηφιακό ρολόι

·         Λειτουργία χρονομετρητή: Χρονομέτρηση γεγονότων και αντίστροφη χρονομέτρηση

*Κατατεθέντα σήματα

* Η ονομασία και τα λογότυπα Bluetooth® ανήκουν στην εταιρεία Bluetooth SIG, Inc. και η όποια χρήση τους από την εταιρεία Yaesu Co., Ltd. είναι κατόπιν αδείας. Τα άλλα σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους.

* Η ονομασία APRS® είναι πνευματική ιδιοκτησία του Bob Bruninga, WB4APR.

Πομποδέκτες Βάσεως, Φορητοί Πομποδέκτες, Δέκτες, CB Radio, PMR, Scanners, Ραδιόφωνα, Κεραίες φορητών ασυρμάτων, Κεραίες Βραχέων, Κεραίες VHF/UHF, Κεραίες Αυτοκινήτου VHF/UHF, Κεραίες λήψης, Κεραίες CB, Antenna Tuners, Τροφοδοτικά, Diamond Antennas, Comet Antennas, Cushcraft, Alinco, Icom, Yaesu, Kenwood, Polmar, Tyt, Wouxun, Baofeng, MFJ

Cushcraft
Cushcraft

 

κατασκευή dynamicsite.gr
powered by: dynamicsite