crt dual micron uv 1

CRT MICRON UV

Πομποδέκτης με δύο μπάντες, VHF και UHF 25 Watt αυτοκίνητου η μοτοσυκλέτας, διπλής ένδειξης και διπλής αναμονής. Το μικρόφωνο διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο και προγραμματιζόμενα πλήκτρα λειτουργιών.

€125.00

power suply 30 ii

MAAS POWER SUPPLY 30-35 A

Δυνατό σε ρεύμα τροφοδοτικό και ελαφρύ σε βάρος, με ρυθμιζόμενη τάση από 9 έως 15 Volt η σταθερή 13.8Vcc και μέγιστο ρεύμα τα 35A.

€99.00

Diamond Antenna NR 770RSPDiamond Antenna NR-770HSP

Υψηλών προδιαγραφών mobile κεραία με κάλυψη συχνοτήτων στους 144 και 430MHz. Ύψος 1 μέτρο. Ικανοποιητική ευκαμψία στην περίπτωση που δεχτεί πίεση

€39.00

 MOBILE HF SSBDiamond Antenna HF-40FXW
 
EA270ZB13EAntenna 5+8 EL
Multi-band κεραία και για
τις δυο ζώνες VHF/UHF.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί
για FM, αλλά και SSB/ CW,
με τοποθέτηση κάθετα η
οριζόντια αντίστοιχα.
€109.00
Ultraflex 7 5517499a9f229
Ultraflex-7
Ομοαξονικό καλώδιο 50Ω
φτιαγμένο για επαγγελματικές
και ραδιοερασιτεχνικές εφαρμογές.
 Είναι από κατασκευής ιδιαίτερα
εύκαμπτο με πολύκλωνο
εσωτερικό αγωγό. 
€2.00 το μέτρο
 
Έχουμε 374 επισκέπτες συνδεδεμένους


TYT TH-9000 VHF

Πομποδέκτης αυτοκινήτου για επαγγελματική χρήση αλλά και ραδιοερασιτεχνική με μικρόφωνο DTMF.
€189.00

Το νέο μοντέλο TYTTH-9000 VHF, είναι ένας πομποδέκτης αυτοκινήτου για ένα επαγγελματική χρήση που μπορεί όμως να λειτουργήσει και σαν ραδιοερασιτεχνικές πομποδέκτης στην ζώνη των VHF. Συνοδεύεται με μικρόφωνο DTMF με πλήρες πληκτρολόγιο με το οποίο μπορούμε να εκτελέσουμε τις περισσότερες από τις λειτουργίες του πομποδέκτη.

TH-9000-4

 

Η ισχύς εξόδου του φτάνει στο μέγιστο τα 60W ενώ διαθέτει πλήρες σετ αναλογικών και ψηφιακών υποτόνων CTCSS/DCS. Επιπλέον διαθέτει για επαγγελματική χρήση σύστημα αποστολής και αποκωδικοποίησης πεντατονίας, διτονίας και DTMF. OTYTTH-9000 VHFείναι ουσιαστικά ένας πομποδέκτης αυτοκινήτου για επαγγελματική χρήση με ιδιαίτερες δυνατότητες που δεν αποκλείουν όμως και την χρήση του για ραδιοερασιτεχνικές εφαρμογές αφού μπορεί με το κατάλληλο λογισμικό να “κλειδώσει” στις ραδιοερασιτεχνικές ζώνες συχνοτήτων. Υποστηρίζει διαμορφώσεις FM και NFM ενώ διαθέτει και 200 μνήμες.

TH-9000-1

Το μικρόφωνο που συνοδεύει τον TH-9000 VHF είναι ένα από τα πιο πλήρη μικρόφωνα που έχουμε δει ποτέ σε πομποδέκτη επαγγελματικό ή ραδιοερασιτεχνικό. Περιλαμβάνει πλήκτρα για έλεγχο των περισσοτέρων λειτουργιών του πομποδέκτη. Εκτός από τα κλασσικά πλήκτρα up/down έχει και δύο διακόπτες για κλείδωμα όλων των πλήκτρων του και επιλογή εκπομπής τόνων DTMFμε απευθείας πάτημα των αριθμητικών πλήκτρων του. Με το αριθμητικό πληκτρολόγιο μπορούμε να εισάγουμε κατευθείαν συχνότητα λειτουργίας αλλά και να ελέγξουμε πολλές από τις λειτουργίες του ΤΗ-9000 VHF όπως ρύθμιση του Squelch, επιλογή ισχύος εξόδου, έναρξη σάρωσης καναλιών, BCLO, TOT, επιλογή υποτόνων και άλλες. Πολύ σημαντική λειτουργία για επαγγελματική χρήση είναι αυτή της αποστολής προαποθηκευμένου κωδικού DTMF, διτονίας ή πεντατονίας με το πάτημα του πλήκτρου UP μαζί με το PTT ή απλά με το πάτημα του πλήκτρου CALL στο πληκτρολόγιο του μικροφώνου.

Η TYT εφάρμοσε στο TH-9000 VHF μία πρακτική που πιθανώς θα δούμε να εφαρμόζεται και σε άλλα νέα μοντέλα από άλλους κατασκευαστές. Τα βασικά πλήκτρα του πομποδέκτη είναι προγραμματιζόμενα. Μπορούμε σε κάθε πλήκτρο να αλλάξουμε τις λειτουργίες που έχουν προγραμματιστεί από το εργοστάσιο και να τις αντικαταστήσουμε με αυτές που μας βολεύουν ή έχουμε συνηθίσει από άλλα μοντέλα. Οι αρχικές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν τρεις λειτουργίες για κάθε πλήκτρο. Η μία ενεργοποιείται με απλό πάτημα και οι άλλες δύο σε συνδυασμό με το πλήκτρο Function ή με παρατεταμένη πίεση του αντίστοιχου κουμπιού. Οι αρχικές ρυθμίσεις των πλήκτρων είναι:

 • P1: Πλήκτρο Call/Επιλογή ισχύος εξόδου/Αντιγραφή δεδομένων
 • P2: SquelchOff/Ενεργοποίηση συμπιεστή φωνής/Ένδειξη τάσης τροφοδοσίας
 • P3: Επιλογή VFOή μνημών/Αποθήκευση μνήμης/Επιλογή τρόπου σάρωσης
 • P4: Επιλογή γρήγορου βήματος συντονισμού/Διαγραφή μνήμης/Shiftεπαναλήπτη
 • P5: Επιλογή τόνων CTCSS-DCS/Κλείδωμα πλήκτρων/Ρύθμιση autodialer
 • Με χρήση του λογισμικού που προσφέρει δωρεάν η TYTκαι του ειδικού προαιρετικού καλωδίου προγραμματισμού μπορούμε να επιλέξουμε εμείς τις λειτουργίες του κάθε πλήκτρου. Αυτό είναι εξαιρετικά βολικό αφού μπορούμε να προγραμματίσουμε με γνώμονα την εύκολη πρόσβαση τις λειτουργίες που χρησιμοποιούμε πιο συχνά.

  Τεχνικές Προδιαγραφές

  Κάλυψη Συχνοτήτων: 136-174MHz (Επαγγελματική Χρήση)
                                  144-146
  MHz (Ραδιοερασιτεχνική Χρήση)
  Ισχύς Εξόδου:            60
  W/25W/10WH/M/L
  Διαμορφώσεις:           16
  KØF3E/11KØF3E (FM/NFM)
  Αριθμός Μνημών:       200
  Διαυλοποίηση:            25, 20, 12.5
  KHz
  Βήμα Καναλιού:          5, 6.25, 8.33, 10, 12.5, 15, 20, 25, 30 και 50
  KHz
  Τάση Λειτουργίας:      13.8
  VDC ±15%
  Λειτουργία
  Squelch:   Με φέρον κύμα/CTCSS/DCS/5-Tone/2-Tone/DTMF
  Σταθερότητα:             2.5
  ppm
  Θερμ/σία Λειτ/γίας:    -20°C - +60°C
  Διαστάσεις:                145(Π) Χ 47(Υ) Χ190(Β)
  mm
  Βάρος:                       1.2
  Kg

  Εκτός από χειρισμούς με πλήκτρα ο πομποδέκτης προγραμματίζεται και με την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή με την χρήση ειδικού καλωδίου USB και του κατάλληλου λογισμικού.

  Το λογισμικό χρησιμοποιείται για τον προγραμματισμό των μνημών αλλά και των βασικών και εξελιγμένων δυνατοτήτων του ΤΗ-9000 VHF. Σε κάθε ένα από τα 200 κανάλια μνήμης μπορούμε να προγραμματίσουμε την συχνότητα εκπομπής και λήψης, το όνομα που θέλουμε να έχει η συγκεκριμένη μνήμη, το βήμα συντονισμού, το εύρος καναλιού, τον υπότονο εκπομπής και λήψης, την σηματοδοσία (DTMF, διτονία, πεντατονία), τον τύπο Squelch, την αποστολή της σηματοδοσίας στην αρχή ή στο τέλος της εκπομπής, την λειτουργία του προαιρετικού Scrambler, την λειτουργία BCLO, αν είναι επιθυμητό την απαγόρευση εκπομπής σε συγκεκριμένο κανάλι, την ενεργοποίηση της λειτουργίας compander, την παράληψη του συγκεκριμένου καναλιού στην σάρωση, την αντιστροφή συχνοτήτων εκπομπής-λήψης και την εκπομπή στην συχνότητα εισόδου του επαναλήπτη. Με την λειτουργία Function Setup του λογισμικού προγραμματίζουμε το μήνυμα που εμφανίζει ο πομποδέκτης στην οθόνη του την ώρα που τον ανάβουμε, τον τρόπο λειτουργίας (ραδιοερασιτεχνικός ή επαγγελματικός), το κανάλι που θα είναι συντονισμένος όταν ξεκινάει η λειτουργία του, την ρύθμιση του Squelch, τον τρόπο σάρωσης, την φωτεινότητα της οθόνης, την συχνότητα Tone Burst, τον χρόνο του TOT, την επιλογή αυτόματου σβησίματος, τον τόνο επιβεβαίωσης (beep), την λειτουργία του πλήκτρου SQL, την μέγιστη επιτρεπόμενη ισχύ (60 ή 25W), το passwordγια την λειτουργία του πομποδέκτη (PIN) και την απαγόρευση επιλογής συγκεκριμένων λειτουργιών και την αρχικοποίηση (reset) από τον χρήστη όταν ο πομποδέκτης είναι σε επαγγελματική λειτουργία. Ειδικές επιλογές του λογισμικού επιτρέπουν την ρύθμιση των παραμέτρων σηματοδοσίας DTMF/2ΤΟΝΕ/5ΤΟΝΕ, τις επιλογές σάρωσης και καναλιού προτεραιότητας, την επιλογή ρυθμίσεων των κωδικών σηματοδοσίας που αποκωδικοποιεί ο πομποδέκτης και την ανάγνωση ειδικών πληροφοριών από την eeprom του ΤΗ-9000 VHF όπως τον αριθμό σειράς, το μοντέλο του πομποδέκτη, την ημερομηνία παραγωγής και πολλές ακόμη πληροφορίες.

   


 

 

 

Πομποδέκτες Βάσεως, Φορητοί Πομποδέκτες, Δέκτες, CB Radio, PMR, Scanners, Ραδιόφωνα, Κεραίες φορητών ασυρμάτων, Κεραίες Βραχέων, Κεραίες VHF/UHF, Κεραίες Αυτοκινήτου VHF/UHF, Κεραίες λήψης, Κεραίες CB, Antenna Tuners, Τροφοδοτικά, Diamond Antennas, Comet Antennas, Cushcraft, Alinco, Icom, Yaesu, Kenwood, Polmar, Tyt, Wouxun, Baofeng, MFJ

Cushcraft
Cushcraft

 

κατασκευή dynamicsite.gr
powered by: dynamicsite