TH 7800 1

TYT TH-7800

Υποστηρίζει λειτουργία Dual Band Full Duplex και Cross Band Repeater. Στην λήψη καλύπτει και την ζώνη της Air Band. Μέγιστη ισχύς εκπομπής είναι 50W στα VHF και 40W στα UHF.

€229.00

crt dual micron uv 1

CRT MICRON UV

Πομποδέκτης με δύο μπάντες, VHF και UHF 25 Watt αυτοκίνητου η μοτοσυκλέτας, διπλής ένδειξης και διπλής αναμονής. Το μικρόφωνο διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο και προγραμματιζόμενα πλήκτρα λειτουργιών.

€119.00

2010 SX 600

€135.00

power suply 30 ii

MAAS POWER SUPPLY 30-35 A

Δυνατό σε ρεύμα τροφοδοτικό και ελαφρύ σε βάρος, με ρυθμιζόμενη τάση από 9 έως 15 Volt η σταθερή 13.8Vcc και μέγιστο ρεύμα τα 35A.

€99.00

DM 30

Διαθέτει διακόπτη για επιλογή ρυθμιζόμενης ή σταθερής τάσης 13.8V.

€110.00

Diamond Antenna NR 770RSPDiamond Antenna NR-770HSP

Υψηλών προδιαγραφών mobile κεραία με κάλυψη συχνοτήτων στους 144 και 430MHz. Ύψος 1 μέτρο. Ικανοποιητική ευκαμψία στην περίπτωση που δεχτεί πίεση

€39.00

EA270ZB13EAntenna 5+8 EL
Multi-band κεραία και για
τις δυο ζώνες VHF/UHF.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί
για FM, αλλά και SSB/ CW,
με τοποθέτηση κάθετα η
οριζόντια αντίστοιχα.
€109.00
Έχουμε 107 επισκέπτες συνδεδεμένους


YAESU FTA-450L

Το νέο FTA-450L Αir Band είναι ένας πομποδέκτης αεροσκαφών αποκλειστικά μόνο για αεροπορικές συχνότητες και φυσικά απευθύνετε κυρίως για επαγγελματίες του είδους.TX (Airband: AM 5W)
€265.00

Το νέο FTA-450L Αir Band είναι ένας πομποδέκτης αεροσκαφών αποκλειστικά μόνο για αεροπορικές συχνότητες και φυσικά απευθύνετε κυρίως για επαγγελματίες του είδους.

Παρέχει ισχύ εξόδου ισχύος 5W TX και διαθέτει μεγάλη οθόνη που διαθέτει σύστημα μενού και βασίζεται στο εικονίδιο Easy-to-Operate.

Το δυναμικό ηχείο του εγγυάται ότι δεν θα χάσετε την κλήση.

Διαθέτει βήμα 8.33kHz συμβατό με στενή ζώνη και με προγραμματιζόμενα 200 κανάλια με έως και 15 αλφαριθμητικούς χαρακτήρες, όλα τα κανάλια μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν και να ανακτηθούν με μερικά μόνο πατήματα πλήκτρων.

Χαρακτηριστικά του πομποδέκτη αεροσκαφών Yaesu FTA-450L.

Ισχύς εξόδου 5 Watt TX (Airband: AM 5W)

Μεγάλη οθόνη 1,7 "x 1,7" Full Dot Matrix (160 x 160 κουκκίδες)

NOAA Weather Channel και Weather Alert (μόνο για τις Η.Π.Α.)

200 κανάλια μνήμης με 15 αλφαριθμητικούς χαρακτήρες

Φωτεινό πληκτρολόγιο και οθόνη με dimmer

Προστασία νερού - Αξιολόγηση IPX5

Ήχος μεγάλης ακουστικής (ηχείο 800 mW)

Μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής χωρητικότητας (Li-Ion) (1800 mAh)

Βήμα 25 kHz και 8,33 kHz

Εύκολο στη λειτουργία! Το FTA-450L έρχεται διαμορφωμένο με ένα εύκολο στο χρήση σύστημα μενού με εικονίδια.

Μεγάλη οθόνη! Το FTA-450L διαθέτει μια τεράστια οθόνη LCD full matrix 1,7 "x 1,7" με πλήρη οπίσθιο φωτισμό και dimmer. Η οθόνη υψηλής ανάλυσης διευκολύνει την προβολή όλων των εξαιρετικών χαρακτηριστικών που μπορεί να προσφέρει το FTA-450L.

Περιλαμβάνονται, επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου, φορτιστή AC τοίχου, προσαρμογέας ρεύματος από αναπτήρα DC, καλώδιο προσαρμογέα ακουστικών, αλκαλική θήκη μπαταριών (AA x 6), κλιπ ζώνης και καλώδιο προγραμματισμού USB.

YAESU FTA 450L paketo

Όλα όσα χρειάζονται, για την σωστή λειτουργία του!!

Το Yaesu FTA-450L διαθέτει προδιαγραφές IPX5 για να προστατεύετε από βροχή και πίδακες νερού.

Εξαιρετικό για προσωπικό γραμμής πτήσης, χρήση airshow.

Επιπλέον, ο ενισχυτής ακουστικών 800 mw κάνει το FTA-450L πιο δυνατό από οποιοδήποτε άλλο φορητό πομποδέκτη διαθέσιμο σήμερα (για παράδειγμα, είναι περίπου 35% πιο δυνατό από το Icom IC-A23). Το Yaesu FTA-450L τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 1800 Mah υψηλής χωρητικότητας που θα διαρκέσει πάνω από 13,5 ώρες.

200 κανάλια μνήμης μπορούν εύκολα να προγραμματιστούν στο FTA-450L επιτρέποντας γρήγορη εύκολη πρόσβαση σε συχνά χρησιμοποιούμενα κανάλια στην αεροπορική ζώνη. Κάθε κανάλι "μνήμης " μπορεί να προγραμματιστεί στη μονάδα χρησιμοποιώντας το προαιρετικό λογισμικό και το καλώδιο προγραμματισμού του υπολογιστή.

Όλα τα κανάλια μνήμης μπορούν να επισημαίνονται είτε με την εκχώρηση αριθμού καναλιού, με την ένδειξη της συχνότητας λειτουργίας είτε με μια επίδειξη αλφαριθμητικού ονόματος καναλιού.

Η φίμωση (squelch) είναι πανεύκολη. Πατήστε το κουμπί Squelch για δύο δευτερόλεπτα και το squelch του FTA-450L παραμένει ανοιχτό για την παρακολούθηση αδύναμων και απομακρυσμένων σημάτων. Πιέζοντας το Squelch επαναφέρει ξανά τις ρυθμίσεις squelch. Πρόκειται για ΑΛΗΘΙΝΗ λειτουργία ενός χεριού!!

Η λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας του δέκτη έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του πομποδέκτη. Όταν το FTA-450L βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, ο εξοικονομητής μπαταρίας απενεργοποιεί το κύκλωμα πομποδέκτη και ενεργοποιείτε σε επιλεγμένα χρονικά διαστήματα για δειγματοληψία επικοινωνιακής δραστηριότητας. Εάν δεν εντοπιστεί καμία δραστηριότητα, το FTA-450L επανέρχεται σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Η κατανάλωση ρεύματος ελαχιστοποιείται, μεγιστοποιώντας έτσι τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτό το χαρακτηριστικό βρίσκεται μόνο στους πομποδέκτες της ζώνης VHF Air Band της Yaesu!

Το FTA-450L μπορεί να λαμβάνει και τις 10 συχνότητες εκπομπής καιρού NOAA.

Ο Αυτόματος Ενεργός Εντοπισμός Καθημερινών Καναλιών σαρώνει αυτόματα τους ενεργούς μετεωρολογικούς σταθμούς NOAA στην περιοχή σας όταν είναι επιλεγμένη η μπάντα Weather (USA only).

Πομποδέκτες Βάσεως, Φορητοί Πομποδέκτες, Δέκτες, CB Radio, PMR, Scanners, Ραδιόφωνα, Κεραίες φορητών ασυρμάτων, Κεραίες Βραχέων, Κεραίες VHF/UHF, Κεραίες Αυτοκινήτου VHF/UHF, Κεραίες λήψης, Κεραίες CB, Antenna Tuners, Τροφοδοτικά, Diamond Antennas, Comet Antennas, Cushcraft, Alinco, Icom, Yaesu, Kenwood, Polmar, Tyt, Wouxun, Baofeng, MFJ

Cushcraft
Cushcraft

 

κατασκευή dynamicsite.gr
powered by: dynamicsite