YAESU MD 200
 YAESU MD-200A8X

Επιτραπέζιο μικρόφωνο πάρα πολύ υψηλής πιστότητας, δυναμικό.Έχει σχεδιαστεί για λειτουργία SSB υψηλής πιστότητας, επιτρέποντας την πιστή αναπαραγωγή της φωνής του χειριστή με αμελητέα παραμόρφωση.

€249.00

DM 30
Διαθέτει διακόπτη για επιλογή ρυθμιζόμενης ή σταθερής τάσης 13.8V.
€110.00
SIRIO SD 1300U W 52794cc1414b6
SIRIO SD-1300 WIDE BAND DISCONE
Εξαιρετικής κατασκευής κεραία Discone ευρείας λήψης και εκπομπής από 25 έως 1300 MHz.
€119.00
EAntenna Multiba 5250614c14909

EAntenna Multiband Rotary Dipole CLASSIC 10/15/20m

Στιβαρή κατασκευή, αποδεκτό βάρος, αντοχή της σε ισχύ 3 kW, πλεονέκτημα περιστροφής. Αποτελείται από 3 στοιχεία τοποθετημένα το ένα επάνω από το άλλο και η τροφοδοσία της γίνεται μόνο μέσω ενός ομοαξονικού καλωδίου και στις 3 ζώνες.

€295.00

EA270ZB13EAntenna 5+8 EL
Multi-band κεραία και για
τις δυο ζώνες VHF/UHF.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί
για FM, αλλά και SSB/ CW,
με τοποθέτηση κάθετα η
οριζόντια αντίστοιχα.
€109.00
eantenna 80ocf15 windom 80m

Κεραίες Windom (Ασύμμετρα Δίπολα)

Από €99.00

Diamond Antenna 52758b7f82d85

Diamond Antenna A-144S10, (VHF)

Κατευθυνόμενη κεραία βάσης VHF υψηλής απολαβής. Καλύπτει από 144 έως 146MHz

 

€76.00

Comet CYA 1216E 56bb9ef787aea

Comet CYA-1216E

Η Comet CYA-1216E 23cm έχει πάνω από 16 dBi απολαβή και η ιαπωνική κατασκευαστική ποιότητα της θα σας παρέχει πολλά χρόνια εγγυημένη λειτουργία στους 1.2 GHz.

€159.00

Έχουμε 48 επισκέπτες συνδεδεμένους


HyEndFed κεραία με 4 μπάντες 10/15/20/40 m

Κεραίες τύπου λ/2 με πολύ καλές επιδόσεις και ευκολία τοποθέτησης. Οι συγκεκριμένες κεραίες αντιμετωπίζουν με μεγάλη επιτυχία τα προβλήματα που έχουν πολλές κεραίες όταν εγκαθίστανται σε περιορισμένους χώρους (όπως η ταράτσα ενός κτιρίου μέσα σε πόλη).
€165.00
€159.00
Κερδίζετε:  €6.00!!!

Οι κεραίες HyEndFed είναι κεραίες τύπου λ/2 με πολύ καλές επιδόσεις και ευκολία τοποθέτησης. Οι συγκεκριμένες κεραίες αντιμετωπίζουν με μεγάλη επιτυχία τα προβλήματα που έχουν πολλές κεραίες όταν εγκαθίστανται σε περιορισμένους χώρους (όπως η ταράτσα ενός κτιρίου μέσα σε πόλη).

Δίνουν επίσης λύση για εύκολη και αποδοτική εγκατάσταση κεραίας σε περιπτώσεις φορητών σταθμών. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα όσοι θέλουν να εγκαταστήσουν μια κεραία σε κτίρια μέσα στον αστικό ιστό είναι αυτά της χαμηλής απόδοσης αλλά και του τρόπου εγκατάστασης. Πχ μία κάθετη κεραία θέλει πολλά radial για να έχει αξιοπρεπή απόδοση και ένα δίπολο θέλει τουλάχιστον δύο σημεία στήριξης και τροφοδοσία με βαρύ ομοαξονικό καλώδιο στο κέντρο.

Τέτοιου τύπου εγκαταστάσεις είναι πολύ δύσκολο να γίνουν στον χώρο που διαθέτει μια ταράτσα ή στην περίπτωση μιας πρόχειρης εγκατάστασης φορητού σταθμού στις διακοπές ή στην εξοχή.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, που είναι και η πλειονότητα των εγκαταστάσεων ραδιοερασιτεχνικών κεραιών που γίνονται σήμερα, η χρήση μιας κεραίας λ/2 είναι πράγματι μια πολύ καλή λύση. Οι κεραίες λ/2 μπορούν να τροφοδοτηθούν από το ένα άκρο. Έτσι η εγκατάστασή τους γίνεται πιο εύκολη αφού δεν χρειάζεται τροφοδοσία στο κέντρο της κεραίας αλλά στο ένα άκρο της. Ένα απλό καλάμι ψαρέματος, ένας ιστός ή ένα δέντρο είναι το μόνο που χρειάζεται για την εγκατάσταση μιας κεραίας λ/2. Η χρήση μήκους κεραίας λ/2 αυξάνει την αποδοτικότητα ενώ για τις χαμηλές μπάντες για να κρατήσουμε το μήκος μικρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα πηνίο προσαρμογής.

Οι κεραίες από την εταιρία HyEndFed λαμβάνουν υπ΄ όψη τους όλα τα παραπάνω. Δίνουν λύση και στο πρόβλημα της σύνθετης αντίστασης στο σημείο τροφοδοσίας μιας κεραίας λ/2, που είναι πολύ υψηλή, με την χρήση ενός ειδικής κατασκευής UnUn με λόγο 1:50. Με την χρήση του UnUn η μεγάλη σύνθετη αντίσταση του σημείου τροφοδοσίας υποβιβάζεται σε τέτοια τιμή που όλα τα antenna tuners μπορούν εύκολα να συντονίσουν.

Μερικές φορές, ανάλογα με τις συνθήκες δεν χρειάζεται ούτε tuner και φυσικά με τις κεραίες λ/2 της HyEndFed δεν θα χρειαστείτε ποτέ αντίβαρο. Όλα τα παραπάνω κάνουν τις συγκεκριμένες κεραίες ιδανικές για εγκατάσταση σε περιορισμένους χώρους αλλά και για χρήση σε φορητούς σταθμούς.

Η κεραία HyEndFed 4 Band 10/15/20/40 ανήκει στην σειρά κεραιών που δίνουν λύσεις στα προβλήματα που αναφέραμε παραπάνω. Η συγκεκριμένη κεραία διαθέτει ένα πηνίο συντονισμού σε απόσταση 10 μέτρων από το σημείο τροφοδοσίας. Προσφέρει εξαιρετική απόδοση ακτινοβολίας λόγω πολύ καλού συντονισμού και χρήσης υλικών με χαμηλές απώλειες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μέγιστη ισχύς:

200W

Μήκος:

20 μέτρα

Περίβλημα UnUn

Πολυκαρβονίδιο με στεγανοποίηση
IP67 και αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Συνδετήρας:

SO-239 επάργυρος

Υλικό κατασκευής:

Ανοξείδωτος χάλυβας

Χρειάzονται radial ή αντίβαρα???

OXI

Απώλειες στο κύκλωμα συντονισμού:

<0.8 dB, <1.5 dB στα 10 μέτρα

Αν έχετε πρόβλημα χώρου και χρειάζεστε μια κεραία με την πιο εύκολη δυνατή εγκατάσταση ή αν θέλετε μια κεραία για τις εκδρομές, τις διακοπές ή το εξοχικό, οι κεραίες HyEndFed είναι μια από τις καλύτερες λύσεις με μεγάλη απόδοση ακτινοβολίας και προπάντων άνετη τοποθέτηση.

Πομποδέκτες Βάσεως, Φορητοί Πομποδέκτες, Δέκτες, CB Radio, PMR, Scanners, Ραδιόφωνα, Κεραίες φορητών ασυρμάτων, Κεραίες Βραχέων, Κεραίες VHF/UHF, Κεραίες Αυτοκινήτου VHF/UHF, Κεραίες λήψης, Κεραίες CB, Antenna Tuners, Τροφοδοτικά, Diamond Antennas, Comet Antennas, Cushcraft, Alinco, Icom, Yaesu, Kenwood, Polmar, Tyt, Wouxun, Baofeng, MFJ

Cushcraft
Cushcraft

 

κατασκευή dynamicsite.gr
powered by: dynamicsite